Uutisnostot

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!
Tämä sisältö on kirjautuneille lukijoille.
Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnukset.

Uusi käyttäjä, luo tunnukset, niin pääset lukemaan heti. Tunnusten luominen on helppoa ja maksutonta.

Tubetus on tuonut Pinja Sanaksenaholle satojen tuhansien yleisön

Alakoulussa videobloggaamisen eli vloggaamisen aloittanut Pinja Sanaksenaho on yksi maamme seuratuimmista nuorista somepersoonista. Satoja tuhansia katselukertoja keräävissä videoissaan hän kertoo esimerkiksi omasta päivästään, meikkaa tai pakkaa matkalaukkuaan. Pinkku Pinskun meet & greet järjestetään 13. huhtikuuta Ylöjärvellä Nuoria Somettaa -tapahtumassa.

101 kesätyöpaikkaa -kampanja käynnissä

Ylöjärven Yrittäjät haastoi vuosi sitten paikallisia yrityksiä työllistämään vähintään sata paikallista 15–25-vuotiasta nuorta kesätöihin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Huhtikuun loppuun mennessä haasteeseen vastasi 28 ylöjärveläistä yritystä, jotka ottivat vähintään yhden nuorten tai nuoren aikuisen töihin. Koska monet yritykset työllistivät jopa kymmenkunta nuorta, ylöjärveläiset yritykset antoivat kesätöitä reilusti yli sadalle nuorelle ja nuorelle aikuiselle. Nuorten osaamista…

Ylöjärven väkivahva härkä

otto rauhala

Nyt eletään sitä aikaa vuodesta, kun jääkiekon kotimainen Liiga saa huipennuksensa puolitoista kuukautta kestävien pudotuspelien aikana. Mestari on selvillä viimeistään 28. huhtikuuta. Yksi mestarikandidaateista on tietenkin tuplamestari Tampereen Tappara. Pudotuspelit käynnistyvät Tapparan osalta tänään keskiviikkoiltana. Kirvesrinnat kohtaavat puolivälierissä viime kevään finaalivastustajansa Kalevan Pallon Kuopiosta. Joukkue on hionut runkosarjan päättymisen jälkeen iskukykyään tänään käynnistyviä pudotuspelejä varten….

Alangon ja Viitasaaren kaulaan SM-pronssit

Ylöjärven Ryhdin Jonna Alanko ja Vuokko Viitasaari saavuttivat komeasti mitalit klassisen voimanoston SM-kotikisoissa Ylöjärvellä. Viikonloppuna ulkona paistoi kaunis keväinen aurinko, mutta voimailuväki kokoontui kolmeksi päiväksi Ylöjärven urheilutalon uumeniin. Kilpailuun oli ilmoittautunut 139 nostajaa, mutta poisjääntien vuoksi osallistujia oli lopulta 124. Naisnostajia osallistui ennätysmäärä. Tämä huomioitiin valtakunnallisessa mediassa ja voimanosto näkyi pitkästä aikaa myös Ylen Urheiluruudussa….

Asukas ja koira selvisivät omakotitalon tulipalosta vammoitta

Poliisi, rikokset, kyltti

Lauantaisessa tulipalossa kävi onni onnettomuudessa. Louhelantiellä Siivikkalassa lähellä Tampereen rajaa syttyi tulipalopalo puolenpäivän jälkeen, kun  sähkökaappi leimahti tuleen. Noin 600-neliöisen omakotitalon asukas huomasi ensin, että sähköt menivät poikki ja hän myös kuuli outoa ääntä. Kun savusukeltajat pääsivät paikalle, alakerran autotallissa sijaitseva sähkökaappi oli ilmiliekeissä, katto paloi ja ikkunat olivat poksahtaneet rikki, mutta palo ei päässyt…