Valtuusto pohtii tänään vaikuttamistoimielinten kohtaloa – suora lähetys kello 17

Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään maanantaina. Kokouksen esityslistalla on muun muassa vaikuttamistoimielimet ja niihin liittyvät hallintosäännön päivitykset.

Kaupunginhallituksen päätösehdotus valtuustolle on, että ensi kesänä alkavalla valtuustokaudella Ylöjärven kaupungissa on vammais- ja vanhusneuvosto, pohjoinen kumppanuuspöytä, keskinen kumppanuuspöytä, eteläinen kumppanuuspöytä, kulttuuriparlamentti, liikunnan seuraparlamentti ja nuorisovaltuusto.

Kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaan nykyiset neuvostot lakkautettaisiin. Nykyisiä neuvostoja ovat lapsi- ja nuorisoneuvosto, mielenterveysneuvosto, vammaisneuvosto, vanhusneuvosto, Kuru-neuvosto ja Viljakkala-neuvosto.

Valtuusto käsittelee maanantaina myös viime vuoden hyvinvointiraporttia sekä Teivon-Mäkkylän projektiorganisaatioon liittyvien toimien perustamista. Kaupunginhallitus ehdottaa, että tekniikka- ja ympäristöosastolle perustetaan Teivon-Mäkkylän kaava-alueen kehittämiseen projektipäällikön, markkinointisuunnittelijan ja hankeasiantuntijan toimet.

Kokouksen esityslistalla on lisäksi valtuustoaloite joukkoliikenteen vaihtoehtoisten järjestämistapojen kustannusvertailusta.

Voit katsoa lähetystä tästä: