Lukupaketti: Kesäinen piirustuskisa lapsille, äitienpäiväjuttu Sari Keskisestä, Karhella puolustetaan seurakuntakotia…

Tästä lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.
Tällä viikolla Ylöjärven Uutisissa käynnistyi kesäinen piirustuskisa lapsille

Tänään vietetään äitienpäivää. Istuimme salaa alas yhdessä urheilupiireistä tunnettujen ylöjärveläisveljesten Onni, Oiva ja Kalle Keskisen sekä heidän isänsä Ville Keskisen kanssa sillä aikaa, kun perheen äiti Sari Keskinen oli Ikeassa. Tässä jutussa miehet kertovat, millainen äiti Sari on.

Äiti urheilevien nuorukaisten takana: Kukaan muu ei olisi saanut pyöritettyä Keskisen perheen palettia niin kuin Sari Keskinen

 

Sunnuntaina äidit pääsevät  ilmaiseksi uimahalliin.

Äidit ja isoäidit ilmaiseksi uimaan äitienpäivänä – ”Haluamme kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä”

 

Ylöjärven kaupungin neljännesvuosikatsauksen mukaan kaupungin tilikauden alijäämä on lähes kaksinkertaistumassa talousarvion lukemista.

Kaupungin taloudellinen tulos on menossa selvästi arvioitua enemmän pakkaselle

 

Karhen koululta alkavalle Nopanperäntielle on levitetty noin kuukauden ajan mursketta, jota ei ole kuitenkaan tiivistetty lanaamalla. Paikallisten mukaan tiellä on hirvittävää ajaa.

Nopanperäntielle tuotu murskeläjä sekoitti Carita Reimerin Audin järjestelmän niin, että auto ajautui tielle poikittain – ”Taksikuskikin sanoi, että tämä on ajokelvoton tie”

 

Ylöjärveläinen Rami Salonen koki maaliskuun puolivälissä moottoripyörien legendaarisen Päijänne-ajon kovimmillaan, mutta hänen taistelunsa palkittiin komeasti C21-luokan voitolla.

Ylöjärveläinen Rami Salonen muistelee komeaa Päijänteen voittoa – Enduroklassikko kasteli läpimäräksi ja imi miehestä energiat

 

Mielipidekirjoituksessa kritisoidaan alkuvuodesta kuultuja suunnitelmia, jossa Ylöjärven seurakunta haluiaisi eroon omistamastaan Karhen seurakuntakodista.

On helppo karsia sieltä, minne asti ei itse näe – Eikö meidän seurakuntakotiamme pidetä tarpeellisena ja säilyttämisen arvoisena?

 

Mielipidekirjoituksessa todetaan, että juna ja ratikka eivät raideliikennejärjestelmässä missään määrin kilpaile keskenään.

Lähijuna ja ratikka eivät kilpaile keskenään – Katse kauas tulevaisuuteen

 

Käynnistimme kesäisen piirustuskilpailun lapsille, jossa on maukas palkinto.

Kesäkisa lapsille: Piirrä kesäinen kuva, lähetä se meille ja osallistu lahjakortin arvontaan!