Ylöjärvelle tuleva McDonald´s sai uuden yrittäjän – Luvassa muun muassa autokaista ja sisäleikkipaikka

Kauppakeskus Elossa avataan ensi kesänä uusi McDonald´s-hampurilaisravintola. Ylöjärven ”Mäkkäriin” saadaan kattava palvelutarjonta.

Ylöjärven McDonald´sia valittu vetämään Hannu Wiinikainen. Hän toimii jo nyt yrittäjänä viidessä Tampereen seudulla sijaitsevassa Mäkkärissä ja Wiinikaisen alaisuuteen tulee myös Tampereen Lahdesjärvelle avattava ravintola. Lisäksi hän on Nokian McDonald´sin yrittäjä.

– Organisaatiomme laajentuminen tuo henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia myös työuralla etenemiseen. Meillä onkin iso joukko ihmisiä siirtymässä vastuullisempiin tehtäviin. On mahtava tunne, kun saa läheltä seurata monen uran kehitystä aitiopaikalta, Wiinikainen sanoo.

Kauppakeskus Eloon tulvassa autokaistallisessa ”Mäkkärissä” on oma sisäänkäynti sekä suora yhteys kauppakeskukseen. Ylöjärven ravintolaan tulee lisäksi pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit ja sisäleikkipaikka.