MAINOS

Uusilla hampailla kelpaa hymyillä

Kun tarvitset uudet hampaat tai apua rikkoutuneen hammasproteesin kanssa, nopea ja ammattitaitoinen apu löytyy Soppeenmäestä.
Vesa Valkealahden ja Rami Laakkosen vastaanotto on Soppeenmäessä.

Erikoishammasteknikoiden Vesa Valkealahden ja Rami Laakkosen vastaanotto sijaitsee Ylöjärven keskustassa K-supermarket Linkin alakerrassa, torin laidassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Valkealahti ja Laakkonen valmistavat yhteensä yli 50 vuoden kokemuksella toimivat hammasproteesit, jotka tuntuvat suussa mukavalta.

Palveluihin kuuluu myös proteesien huolto, pohjaus eli tiivistys ja puhdistus sekä rikkoutuneiden hammasproteesien korjaus.

Käynnin yhteydessä suun herkät limakalvot tarkistetaan mahdollisten sairauksien varalta, ja tarvittaessa asiakas ohjataan hammaslääkärin vastaanotolle.

Kokoproteesit tehdään suoraan asiakkaalle. Osaproteesit valmistetaan yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa.

Joskus hampaita joudutaan poistamaan esimerkiksi hampaan kiinnityskudosten tulehduksen takia. Jos hampaiden poisto on etukäteen tiedossa, sitä ennen on hyvä käydä otattamassa omista hampaista kopiot Valkealahden ja Laakkosen luona.

– Näemme silloin omien hampaiden profiilit ja sen perusteella voimme valita samanlaiset hampaat, Valkealahti kertoo ja näyttää vetolaatikostoa, joka on täynnä erikokoisia ja -värisiä hammasvaihtoja.

Rami Laakkonen asettaa hammasta proteesiin.

Hammaslääkärit ohjaavat asiakkaita heidän luokseen, koska avun saa nopeasti.

– Saamme työn nopeasti tehtyä, kun esimerkiksi terveyskeskuksessa siihen saattaa mennä useampi kuukausi, Valkealahti sanoo.

Osa korjaustöistä valmistuu saman päivän aikana.

– Pyrimme toimimaan mahdollisimman nopeasti, ettei tarvitse olla kovin kauaa ilman proteesia, sanoo Laakkonen.

Konsultointikäynti on maksuton.

– Monet tulevat kysymään, että mitä hampaille tai proteeseille voisi tehdä ja me ohjaamme tästä eteenpäin.

Vesa Valkealahti hioo proteesia.

Sana hyvästä työn jäljestä kiirii sananmukaisesti suusta suuhun.

– Moni asiakas, joka tulee tänne, sanoo että naapuri kertoi, että täällä on proteesien teko onnistunut hyvin, Laakkonen kertoo.

Valkealahdelle ja Laakkoselle onkin tärkeää, että työn laatu on ensiluokkaista, sillä hampaiden hyvä kunto takaa sen, että ikääntyneenkin on helppo pureskella terveellistä ravintoa. Hampaat ovat myös tärkeä osa ulkonäköä.

– Asiakkaamme ovat olleet tosi tyytyväisiä, Valkealahti sanoo.

Jokaiselle asiakkaalle valmistetaan juuri hänelle sopivat proteesit.

– Kun proteesia valmistetaan, asiakas on koko ajan mukana. Hän pääsee myös vaikuttamaan siihen miltä valmiit proteesit näyttävät. Se on yksi tärkeä elementti tässä erikoishammasteknikon työssä, että emme vain valmista proteeseja vaan teemme ne jokaiselle asiakkaalle mittatilaustyönä. Näin proteeseista tulee luonnollisen näköiset, Laakkonen korostaa.

Proteeseihin on monenlaisia hammasvaihtoehtoja.

Toimivat proteesit istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä. Vuosikymmenien ammattitaito takaa sen, että jokaiselle asiakkaalle saadaan purenta kohdilleen ja hyvännäköiset hampaat. Asiakas voi vaikuttaa hampaiden ulkonäköön ja väriin.

– Sovituskerralla tarkistetaan, että kaikki on kohdillaan. Silloin hampaita ja niiden ulkonäköä voidaan tarvittaessa muuttaa.

Hammasproteesit valmistetaan käsityönä paikan päällä Soppeenmäessä. Valmistus on monivaiheinen prosessi, joka kestää kahdesta neljään viikkoon. Työhön sisältyy alkukartoitus, jonka yhteydessä asiakkaan suusta otetaan jäljennökset ja eri työvaiheiden välillä on kolmesta viiteen sovitusta.

Asiakkailla on mahdollisuus hakea proteesien hankintaan vuoden korotonta maksuaikaa.

Erikoishammasteknikot Vesa Valkealahti ja Rami Laakkonen

Soppeentie 1–3, 33470 Ylöjärvi Puh. 050 400 2124
www.ehtvalkealahti.com
www.ehtlaakkonen.fi

MAINOS