Jätteiden syväkeräyssäiliöistään tunnettu Molok muuttaa isoihin tiloihin Ylöjärvelle – ”Loistava lisä”

Jätteiden syväkeräysjärjestelmiä valmistava Molok Oy muuttaa naapurikaupungista Nokialta Ylöjärven Elovainiolle.

Isossa kasvussa oleva yritys on etsinyt uusia tiloja, jotka löytyivät Ylöjärveltä. Molok sijoittuu Walki Plastirollilta jääviin tiloihin Vanhan Vaasantien varteen.

Molok tuo tullessaan Ylöjärvelle mukanaan myös 90 työpaikkaa.

Molokin jätteenkeräyssäiliöt ovat varmasti kaikille tuttuja. (Kuva: Molok Oy)

– Olemme tyytyväisiä siihen, että uudet toimitilat löytyivät läheltä edellistä paikkaa, Molok Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kovero toteaa.

Uusi tila ja laaja tontti parantavat Molokin teollisen valmistustoiminnan työturvallisuutta muun muassa helpottamalla raskaan liikenteen ja trukkikuljetusten sujuvuutta. Koveron mukaan on myös tärkeää saada ihmiset sijoittumaan saman katon alle lähemmäs toisiaan ja näin edistää tiimien välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Tehtaan sijainti Ylöjärvellä tukee hyvin Molokille tärkeitä pohjoismaiden markkinoita, kun taas itäisen ja eteläisen Euroopan markkinoita tuetaan paikallisella valmistuksella Slovakiassa ja Kroatiassa.

– On yhä tärkeämpää olla siellä missä asiakkaammekin ovat, varsinkin kun haluamme vähentää isojen ja painavien runkokaivojen kuljetusten CO2-päästöjä, Teemu Kovero sanoo.

Molok muuttaa Nokialta Ylöjärvelle vielä tämän vuoden puolella.

Molokilla on 9 000 neliötä tilaa Elovainiolla. (Arkistokuva)

– Otamme Molokin tyytyväisinä vastaan. Yhtiö on loistava lisä ja erinomainen yritysbrändi Ylöjärvelle, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki kommentoi.

Molok pääsee hyvin toimiviin tiloihin, jotka siis vapautuvat, kun Walki siirtää toimintojaan Ylöjärveltä.

– Tätä asiaa on viety eteenpäin jo pitkään ja lopputulos on hieno. Elovainiolla on 9 000 neliön edestä toimitilaa Molokille, Isolähteenmäki toteaa.