Miss Ylöjärvi -tittelistä kisataan taas – missiehdokkaiden haku päällä vielä reilun viikon

Viime vuonna Miss Ylöjärveksi valittiin Emilia Kaskinen (keski.). Ensimmäinen perintöprinsessa oli Assi Liitti (oik.) ja toinen perintöprinsessa oli Zozan Altun. (Kuva: Iris Ojalammi / Studio Face)

Miss Ylöjärvi -kilpailu järjestetään jälleen tänä vuonna. Missikiertu alkaa Teivon ravikeskuksessa tiistaina 17. marraskuuta ja loppuu Kauppakeskus Elossa järjestettävään finaaliin lauantaina 12. joulukuuta.

Missikilpailuun voi hakea vielä 4. marraskuuta saakka osoitteessa missylojarvi.fi.

Miss Ylöjärveksi haetaan täysi-ikäistä ja hyvämaineista Suomen kansalaista, joka on valmis toimimaan Miss Ylöjärvenä sekä sitoutumaan siihen kuuluviin työtehtäviin. Kilpailussa ei ole ikä- tai pituusrajoja. Myöskään ylöjärveläisyys ei ole välttämättömyys.

Kisaan voi ilmoittaa myös ystävänäs sähköpostilla osoitteeseen info@studioface.fi. Sähköpostiin pitää liittää mukaan ilmoittautumislomakkeen mukaiset tiedot ja kaksi valokuvaa.

Finaaliin päässeille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hakuajan päätyttyä. Finalistit valitsee Miss Ylöjärvi 2020- kisan järjestävä mallitoimisto Studio Face.

Viime vuonna Miss Ylöjärveksi valittiin Emilia Kaskinen.

Lue myös:

Turkulainen Emilia Kaskinen on uusi Miss Ylöjärvi – katso kuvat jännittävästä missifinaalista

Uusi Miss Ylöjärvi kärsi nuorena koulukiusaamisesta ja skolioosista – nyt hän valaa uskoa muihin: ”Haluan olla esimerkki siitä, että vaikeista asioista pystyy selviämään”

Missi Vilhelmiina Riuttalan kauneuskisa Filippiineille kannatti: ”Ihmiset olivat todella ystävällisiä, minua kohdeltiin kuin prinsessaa” – katso myös kuvat!

Miss Ylöjärvi -finalistien viralliset bikinikuvat julki

Podcast: Miss Ylöjärvi piti lapsena itseään suorastaan rumana – Nykyään bikineissä ihmisjoukon edessä esiintyminen ei jännitä häntä lainkaan

Tuore Miss Ylöjärvi on tamperelaisopiskelija Aurora: Missi, joka tähtää hammaslääkäriksi

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?