Tuore Miss Ylöjärvi on tamperelaisopiskelija Aurora: Missi, joka tähtää hammaslääkäriksi

Uusi Miss Ylöjärvi kruunattiin tänään Kauppakeskus Elossa. Voiton vei tamperelaiskaunotar Aurora Uotila, joka oli myös yleisön suosikki. Hänet valittiin kilpailemaan myös kansainvälisen Miss Face of Beauty -kilpailun finaalipaikasta.

Ylöjärvi on tuttu paikka Uotilalle hevospiireistä.

Missikisa käytiin Kauppakeskus Elon keskusaukiolla, jonka lavalla missifinalistit nähtiin niin oloasuissa kuin arkeen ja juhlaan sopivissa asukokonaisuuksissa. Lavakierros huipentui bikinikierrokseen, jonka jälkeen missit kerääntyivät lavalle upeissa iltapuvuissa odottamaan uuden Miss Ylöjärven kruunaamista.

Perintöprinsessoiksi valittiin huittislainen Minna Pihlajamaa (vas.) ja tamperlainen Sofia Niemi (oik.).

Tänä vuonna voitto meni kirkkaasti Tampereelle. Tuomareiden ja niin ikään yleisön suosikiksi valikoitui 19-vuotias Aurora Uotila, jolle missikisat olivat hänen elämänsä ensimmäiset. Uotila hurmasi yleisön sportisuudellaan, luonnollisella kauneudellaan ja ulospäinsuuntautuneella luonteellaan.

Uotilalle itselleen voitto tuli ”aivan puskista”.

– Aika vaikea uskoa, että vein koko kisan ja olin vielä yleisön suosikki. Minä opin missikävelynkin vasta kaksi kuukautta sitten, tuore Miss Ylöjärvi ihmetteli palkitsemisensa jälkeen.

Haaveena hammaslääkärin työ

Uotilalle bikineissä esiintyminen ei ollut hankalaa, sillä hän kertoo olevansa sinut itsensä kanssa.

Uotila kertoi odottavansa nyt innolla tulevaa missivuottaan. Hän ei ollut vielä täysin varma, mitä tuleman pitää. Hän kuitenkin sanoi olevansa ylpeä tullessaan valituksi juuri Ylöjärven edustajaksi.

– Luulen, että tulen käymään erilaisilla juontokeikoilla ja edustustilaisuuksissa.

Uotila opiskelee Tampereen teknillisessä yliopistossa ja sanoi, että hän pystyi melko helposti yhdistämään opiskelun ja missikiertueen. Joulun jälkeen tuore Miss Ylöjärvi alkaa lukea hammaslääketieteellisen pääsykokeisiin, mikä tiivistää elämän aikataulutusta entisestään.

– Minulla jäi viimeksi hammaslääkikseen pääsy kolmesta pisteestä kiinni. Pakko yrittää vielä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>