Ylöjärvelle aukeaa maaliskuussa tamperelainen kenkäliike, josta löytyy myös isompia kokoja naisille

Kauppakeskus Elossa aukeaa 15. maaliskuuta Tullintorilta tuttu kenkäliike Tunnelin Kenkä.
Tampereella yli 40 vuotta sitten perustettu Tunnelin Kenkä avaa Kauppakeskus Elossa pop up -liikkeen, jossa työskentelevät kauppias Heini Asplund (takana), Hanna Loutesalmi (vas.) ja Eija Karhusaari.

Tokmannin omistukseen viime vuonna siirtynyt kenkäkauppa Click Shoes lopetti Kauppakeskus Elossa kuukausi sitten.

Ylöjärveläisten ei kuitenkaan tarvitse olla kauaa ilman kenkäkauppaa, sillä Tampereen Tullintorilta tuttu Tunnelin Kenkä avaa pop up -myymälän Elon paraatipaikalle perjantaina 15.3.

Tunnelin Kengän kauppias Heini Asplund kertoo, että kenkäliike avautuu kauppakeskuksessa tutulle paikalle Kotipizzan ja Kaffila Villa Vinon naapuriin noin sadan neliön liiketilaan.

Myymälässä on laaja tarjonta naisten kenkiä, ja valikoimaan kuuluu ”erittäin makeita ja spessuja kenkiä”, kuten liikkeen myyjä ja tyyliasiantuntija, aikaisemmin Elon Fiini Fröökynä -liikkeestäkin tuttu Hanna Loutesalmi kuvailee.

– Valikoimissa on laadukkaita ja mukavia kenkiä jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi Skechersin lenkkareita ja Riekerin paljasjalkakenkiä. Tuomme myös miesten kenkiä, jos asiakkaat esittävät niistä kovasti toiveita, kauppias Asplund kertoo.

Isot koot yhä kysytympiä

Erityistä Tunnelin Kengän naisten valikoimassa on tavallista laajempi kokovalikoima, joka ulottuu kokoon 43 saakka. Yli 20-vuotisen kauppiasuransa aikana Asplund kertoo huomanneensa, että naisten pituuden kasvun myötä myös kengän koko on kasvanut.

– Erityisesti nuoret naiset kaipaavat kenkiin isompia kokoja. Nuorilla 42 on ihan tavallinen koko nykyään, mutta markettien kenkäosastoilla valikoima on edelleen suppea. Meidän liikkeessämme isompiin kokoihin on panostettu ja kaikkea löytyy juhlakengistä lenkkareihin.

Myyjä Eija Karhusaari kertoo, että asiakkaita palvelee myös verkkokauppa, josta tuotteita voidaan tilata myymälään sovitettavaksi.

– Autamme asiakasta parhaamme mukaan, asiakaspalvelustahan meidät tunnetaan.

Elon liikkeeseen tulee myös valikoima naisten muodille ja laukuille.

Loutesalmi sanoo, että hänen erikoisosaamistaan tyylin saralla asiakkaat voivat hyödyntää esimerkiksi etsiessään sopivaa kokonaisuutta juhlaan.

– Koko setti voidaan katsoa kuntoon korviksia myöten.