Missi Vilhelmiina Riuttalan kauneuskisa Filippiineille kannatti: ”Ihmiset olivat todella ystävällisiä, minua kohdeltiin kuin prinsessaa” – katso myös kuvat!

Miss Ylöjärvi 2015 Vilhelmiina Riuttala palasi viime viikolla kauneuskilpailu Face of Beauty Internationalista Filippiineiltä. Voittoa ei tällä kertaa herunut, mutta kokemuksia kyllä. Riuttala pääsi testaamaan muun maussa lentosimulaattorilla lentämistä.
Kisojen aikana oli runsaasti näytöksiä.

Vilhelmiina Riuttala piti reilun viikon matkaa Filippiineille onnistuneena.

– Yllätyin, kuinka jaksoin päivästä toiseen hymyillä ja yrittää parhaani, vaikka unia kertyi lähes joka yö vain 4-5 tuntia.

Ensimmäisenä varsinaisena päivänä päälle 40 osallistujalla oli uimapuku-, kansallispuku-, ja pinkkimekkokuvaukset.

Vilhelmiina Riuttalalla oli päällään äidille tehty kansallispuku.

Samana päivänä oli myös kansallispukumuotinäytös ja kilpailu, jossa esiinnyttiin suurelle yleisölle ulkoilmatapahtumassa.

– Fiilis oli kuin julkkiksella. Ihmiset halusivat paljon kuvia ja olivat todella ystävällisiä, minua kohdeltiin kuin prinsessaa! Outoahan se oli aluksi, kun en ollut tottunut moiseen.

 

Seuraavana päivänä osallistujilla oli muun maussa uimapukukuvaukset ja kilpailu.

– Kauppakeskuksessa esitimme talent shown, joka tuomaroitiin ja näytettiin myös livenä Facebookissa. Ihmisiä oli paljon katsomassa ja silloin jännitti todella paljon astua lavalle ja tanssia, mutta kaikesta jännityksestä huolimatta nautin, kun pääsin taas haastamaan itseäni.

 

Riuttala pääsi vierailemaan myös lentokouluun, missä hän sai kokeilla lentosimulaattorin avulla lentämistä. Matkalla pääsi näkemään myös eläimiä ja käymään hyväntekeväisyyskohteessa tapaamassa erästä Filippiinien etnistä ryhmää, aeta-ihmisiä.

Kisoissa oli yli 40 osallistujaa.

– Workshopissa meidän piti ryhmissä miettiä, miten voisimme auttaa aeta-ihmisiä 25 000 dollarilla ja työstimme ryhmissä projektia muutaman päivän, minkä jälkeen esitimme ideamme tuomaristolle, kertoo Riuttala.

– Kiertue oli todella tapahtumarikas ja mieletön, sain paljon ystäviä ympäri maapalloa. Voisin lähteä mielelläni uudestaankin vastaaviin kisoihin.

Voiton kisoissa vei Miss Thaimaa.

Lue myös:

Ylöjärveläismissi Vilhelmiina Riuttala, 22, lähti kauneuskisoihin Filippiineille ”Lähden hyvillä mielin enkä anna periksi”

Turkulainen Emilia Kaskinen on uusi Miss Ylöjärvi – katso kuvat jännittävästä missifinaalista

 

– Yllätyin, kuinka jaksoin päivästä toiseen hymyillä ja yrittää parhaani, vaikka unia kertyi lähes joka yö vain 4-5 tuntia, kertoo Riuttala.