Ryhti kävi hakemassa täyden potin Vilppulasta

Ryhdin naisten edustusjoukkue jatkoi lentopallon 2-sarjan pudotuspelien sarjaa sunnuntaina Vilppulassa, kun vastaan asettui ylemmästä jatkosarjasta pudotuspeleihin tippunut Vilppulan Tähti.

Vilppulan Tähti oli järjestänyt Parkkivuoren urheilutalolle hienon urheilutapahtuman. Ottelun alussa Ryhti ei aivan saanut konettaan käyntiin ja ensimmäinen erä meni vastustajalle 22–25.

Toiseen erään Ryhti sai pelin rullaamaan ja nappasi siitä selvän 25–14-voiton. Vilppula sai rivinsä uudelleen kokoon pitkän erätauon aikana ja otti erän alussa pelin haltuunsa. Tappioasemassa 2–7 Ryhdin päävalmentaja Sami Yläkangas otti joukkonsa aikalisälle, jonka jälkeen tilanne olikin hetkessä tasan 8–8.

Loppuerä mentiin Ryhdin tahtiin ja erä päättyi Ryhdille 25–20. Neljännessä erässä Ryhti otti heti alussa pienen etumatkan ja piti sen loppuun asti voittaen viimeisen erän 25–19 ja koko ottelun siis 3–1.

Eilen tiistaina Ryhdillä oli mahdollisuus voitolla päättää pudotuspelit kotisalissaan Ylöjärven Urheilutalolla ja varmistaa paikkansa ensivuodeksi Naisten ylempään 2-sarjaan.

MARI-ELLA SAIRIALA

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?