Haavisto komeasti kakkoseksi Belgiassa

Lakialan motocrosshirmu Jere Haavisto ajoi toiseksi Belgian BMB-mestaruussarjan avausosakilpailussa Moerbeke-Waasin radalla

137 KTM Motorsport -tallissa ajava  Haavisto kaasutteli aika-ajossa  0,7 sekunnin pohja-ajan ennen Viron Hardi Roosiorgia ja belgialaista Jago Geertsiä.

Ensimmäisen erän lähdössä viime vuonan MX125-luokan maailmanmestaria Jago Geerts säntäsi kärkeen. Jere Haavisto yritti taistella erän voitosta ensimmäiset kierrokset, mutta joutui erän loppupuolella toteamaan Geertsin paremmakseen. Haavisto ajoi maaliin toisena.

Toisessa erässä Haavisto oli startin jälkeen toisena, mutta nousi ensimmäisen kierroksen aikana kilpailun kärkeen. Haavisto veiletkaa neljännelle kierrokselle asti, kunnes Geerts pääsi ohitse. Lopussa vielä Hardi Roosiorg ohitti Haaviston.

Ruutulipulle Haavisto tuli kolmantena. Sijoitus varmisti yhteistuloksissa toisen sijan.

– Vauhti oli hyvää koko päivän, mutta tänään ei pystynyt ihan niin hyvin puristamaan kuin normaalisti. Olin alkuviikosta kipeänä ja uskon, että se hieman vaikutti suoritukseen. Nämä ovat kuitenkin hyviä kilpailuja kuukauden päästä alkavaa EM-sarjaa ajatellen, Haavisto kommentoi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?