Takamaalla surraan onnettomuuden uhria – avoin tilaisuus illalla

Pienen koulutytön eilinen kuolema surettaa ihmisiä Takamaalla ja koko Ylöjärvellä. Tänään illalla koululla järjestetään surutilaisuus, johon tervetulleita ovat kaikki.
Keskiviikkoisen kuolonkolarin jälkeen takamaalaisristeykseen kertyi runsaasti osaa ottavia kynttilöitä ja muita muistamisia.

Keskiviikkoisen kuolonkolarin jälkeen takamaalaisristeykseen kertyi runsaasti osaa ottavia kynttilöitä ja muita muistamisia.

Avoin surutilaisuus alkaa kello 18 ja sen järjestelyistä vastaa Ylöjärven seurakunta. Tapahtumassa ei jaeta tietoa onnettomuudesta, vaan ensisijaisesti hiljennytään vakavan asian äärelle.

Aiemmin torstaina koululla järjestettiin asian tiimoilta tilaisuus koululaisille ja koulun henkilökunnalle. Asiaa käsiteltiin myös koululuokissa opettajien johdolla. Jatkossa oppilaat voivat lisäksi halutessaan turvautua koulukuraattorin ja seurakunnan työntekijöiden apuun.

Kolmasluokkalainen tyttö jäi eilen pakettiauton alle suojatiellä Kivijärventien ja Vanhan koulutien kohdalla. Tyttö oli onnettomuuden sattuessa ylittämässä Viljakkalan tietä.
Suojatien eteen pysähtynyt linja-auto oli antanut tytölle tietä, mutta vastakkaisesta suunnasta tullut pakettiauto törmäsi pyörällä liikenteessä olleeseen koululaiseen. Onnettomuus sattui puoli viiden aikaan iltapäivällä.
Silminnäkijän mukaan 22-vuotias pakettiauton mieskuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta. Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.
Ylöjärven Uutiset seuraa surutyötä ja poliisin tekemää tutkintaa. Onnettomuudesta ja sen seurauksista voi lukea jatkossa lisää Ylöjärven Uutisten verkkosivuilta sekä ensi keskiviikon Ylöjärven Uutisista.

 

Kommentit (2)

  1. Anni

    Ajoiko tyttö pyörällä suojatiellä? Tällä on nyt suuri merkitys. Pyörä pitää taluttaa kadun yli jos ei ole pyöräkaistaa. Jos pyörällä rynnätään kadun yli ei autoilija ehdi reagoimaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?