Ryhdille tappio lohkon kärkikamppailussa – oppia tuli paljon

Ylöjärven Ryhti kohtasi sunnuntaina naisten 2-sarjassa Kaukajärven vapaa-aika talolla lohkon kärkikamppailussa tamperelaisen Supi-Volleyn. Ryhti hävisi ottelun lukemin 3–1 (25–13, 25–20, 21–25, 25–13)

Ryhdillä oli isoja ongelmia jokaisen erän alussa, jolloin vastustaja sai liian monen pisteen etumatkan ja pystyi pelaamaan paineettomasti.

Supi-Volley pelasi hyvin vahvasti ja kotijoukkueen kovat syötöt aiheuttivat ongelmia Ryhdin vastaanottoryhmitykselle. Lisäksi Supi-Volleyn Sara Niskala hyökkäsi vahvasti.

Ajoittain Ryhti pelasi hyvin ja osoitti, että seuraavassa kohtaamisessa pelissä voi käydä kuinka vain. Varsinkin kolmannessa erässä Ryhti löysi hyvän taisteluilmeen ja vei erävoiton.

– Jotenkin näkyi, että nuori joukkue päässyt pelaamaan liian vähän Supi-Volleyn tapaista joukkuetta vastaan. Näitä pelejä pitäisi saada rutkasti lisää. Tilastot olivat myös sellaiset, että teoriassakin pelin voittaminen oli aika mahdotonta. Tappiot kuuluvat urheiluun ja nyt siirrämme pelistä opitut asiat harjoitussalille ja seuraavassa pelissä Nurmon Jymyä vastaan olemme taas valmiimpia, Ryhdin valmennukseen kuuluva Sami Yläkangas kommentoi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.