Haavisto onnistui komeasti Venäjällä

Lakialan vauhtihirmu Jere Haavisto ajoi yhteistuloksissa upeasti sijalle viisi motocrossin EMX250-luokan EM-sarjan osakilpailussa Venäjällä.

Haavisto ylsi aika-ajossa sijalle 16. Ensimmäisessä erässä Haavisto kiihdytti KTM-pyörällään hienosti kahdeksanneksi. Erän voitti Ranskan Mathys Boisrame, jolle Haavisto hävisi minuutin ja vajaat 19 sekuntia.

Toinen erä sujui Haavistolta yhtä kuin ensimmäinen erä. Haavisto tuli ruutulipulle jälleen kahdeksantena. Tällä kertaa erän voitti Yhdysvaltain Tristan Charboneau, jolle ylöjärveläinen hävisi reilut 53 sekuntia.

Kahden erän yhteistuloksissa Haavisto kipusi viidenneksi. Hän keräsi kisasta 26 EM-pistettä. Haavisto kipusi EM-sarjassa sijalle 14.

– Kova veto Venäjällä Kaks kertaa kahdeksas ja yhteistulosten viides. Rata oli haastavassa kunnossa sateiden jälkeen. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, seuraajille ja tukijoille. Matka jatkuu eteenpäin, Haavisto kommentoi Facebook-sivuillaan.

Ensi viikonloppuna Haavisto ajaa MX2-luokan SM-osakilpailun Siilinjärvellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?