Nuoruuden into ja pelirutiini törmäsivät Lamminpäässä

Ylöjärven Ryhdin ensimmäinen peli lentopallon N2-sarjassa oli varsin vaihteleva. Ryhti lähti otteluun hieman sairastelujen ja loukkaantumisten vaivaamana, mikä näkyi ottelussa. Kotijoukkue Lamminpään Korpi vei lopulta voiton erin 3–2.

Pinja Lepola hyökkää ja Miia Köykkä sekä Veera Nikkilä varmistavat. (Kuva: Harri Sairiala)

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli Ryhdiltä virheiden ja huolimattomuuden täyteisiä. LaKo kiitti ja vei erät 25–20 ja 25–22.
Ryhti teki seuraavaan erään hieman muutoksia ja sai virheitä vähennettyä. Ajoittain Ryhti pelasi jo hyvää lentopalloa ja kolmas erä päättyi Ryhdin 22–25-voittoon.
Ottelu jatkui samalla tavalla neljännessä erässä, joka oli selvästi Ryhdin hallintaa lopun pientä hermoilua lukuun ottamatta. Neljäs erä meni ylöjärveläisillel 19–25.
Ratkaisevan viidennen erän alussa Ryhti haparoi aloituksen vastaanotossa niin, että LaKo pääsi heti viiden pisteen karkumatkalle. Ryhdillä oli vielä oma mahdollisuutensa kääntää erä, mutta huolimattomuus kostautui ja LaKo nappasi erävoiton 15–9.
Positiivista oli, että Ryhti sai parannettua omaa peliään ottelun vanhetessa, mutta missään vaiheessa ylöjärveläisjoukkue ei päässyt parhaimmalle tasolleen.
Nuorella joukkueella on edelleen opittavaa aikuisten sarjassa pelaamisessa. Junioripeleissä virheitä kestää tehdä, mutta aikuisten sarjassa ne kostautuvat suurella prosentilla.
Harjoitussalissa pitää nyt jaksaa tehdä töitä ja luottaa siihen, että sieltä löytyy tasaisuus
Avausottelussa Ryhdissä pelasivat Veera Nikkilä, Inka Yläkangas, Emilia Hänninen, Jutta Majuri, Senni Virtanen, Pinja Lepola, Adele Selkee, Miia Köykkä, Inka Sairiala ja Salli Joutsenvirta. Valmennuksesta vastasivat Sami Yläkangas ja Mari-Ella Sairiala.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.