Haavisto saa alleen Husqvarnan

Lakialalainen motocrosstaituri Jere Haavisto vaihtaa pyörämerkkiä ensi kaudeksi. Nuorukainen siiryy ajamaan Husqvarna FC 250 -pyörällä.

02 URH pho_bike_90Haavisto kävi syksyllä pitkään neuvotteluja eri tallien kanssa. Husq-
varnan tarjoama paketti osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi.
Haavisto kilpailee ensi kaudella Husqvarna Nordicin tukemana EM- ja SM-sarjoissa.
– Meillä oli useampi vaihtoehto syksyllä, ja kävimme keskusteluja myös pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Hondan kanssa Euroopan tiimipaikoista, mutta Husqvarna nuiji muut laudalta. Husqvarnan kanssa pystyn tarjoamaan entistä paremmin vastinetta yhteistyökumppaneilleni, jotka ovat elinehto urani jatkumisen kannalta, Haavisto sanoo.
Tuore Husqvarna-kuljettaja ei paljasta vielä kaikkea suunnitelmistaan mutta odottaa innokkaana tulevaa.
– Husqvarnan uusi FC 250 on aivan älyttömän kova laite. Olen käynyt jo muutaman kerran ajamassa sitä yhteistyökumppanini Dynaset Hydraulics Offroad Areenan hallissa, ja pyörä tuntuu mahtavalta. Olemme saaneet myös taustajoukkojeni kanssa niin mahtavan paketin aikaiseksi, että oma tekemiseni ei paljon muutu, vaikka en aja ulkopuolisessa tiimissä.
Haavisto jatkaa SM-sarjan MX2-luokassa ja lähtee tavoittelemaan Suomen mestaruutta. EM-sarjassa Haavisto pyrkii sijoille 5–10.
Lukuisten loukkaantumisten sävyttämällä viime kaudella Haavisto sijoittui SM-sarjassa pronssille. 250-kuutioisten EM-sarja meni vielä opettelun merkeissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?