Välimäki ja Haka-Risku vauhdissa

Teivo Stayersin järjestämä talvinen testijuoksusarja Teivo Cup on jälleen ovella. Ensimmäisiä kosketuksia reittiin haettiin lauantaina Teivo Cupin esikilpailussa.

Miesten ykkönen kovavauhtisella viisikilometrisellä oli Kylmäkosken Veikkojen Markus Välimäki, joka taivalsi matkan aikaan 16.54.
Toiseksi sijoittunut Kalevan Katajaisten Lauri Vuorinen jäi voittajalle yhdeksän sekuntia. Viialalainen Juha Nyyssönen oli kolmas 16 sekuntia Välimäkeä hitaampana.
Isäntäjoukkueen juoksijoista paras oli seitsemänneksi pinkonut Teppo Syrjälä.
Naisten sarjassa ylivoimaiseen voittoon porhalsi viime vuoden kokonaiskisan ykkönen Minna Haka-Risku, joka edustaa Tampereen teknillistä yliopistoa. Risku olisi ajallaan 17.33 ollut miesten sarjassa viides.
Turun Urheiluliiton Sanna Vilkko oli toinen. Hän jäi Haka-Riskusta reilut 2,5 minuuttia.  Kolmas oli Teivo Stayersin Terhi Halonen kaksi sekuntia Vilkkoa hitaampana. Teivo Cup alkaa 23.  marraskuuta.