Joonas Kuisma Teivocupin yhteiskilpailun voittoon

Talvinen testijuoksusarja Teivocup on saatu päätökseen. Yhteiskilpailun voittoon miesten sarjassa ylsi Teivo Stayersin Joonas Kuisma.

Kauden viimeisen eli kuudennen osakilpailun voittoon Teivon vitosella pinkoi Tampereen Pyrinnön Henric Maël, joka olikin ylivoimainen. Hänen aikansa oli 16.11. Isäntäseura Teivo Stayersin Janne Niemi sijoittui toiseksi ajalla 17.04 ja kolmas oli 12 sekuntia Niemen perässä maaliviivan ylittänyt Joonas Kuisma.

Naisten viimeisen rypistyksen voitti Tampereen Pyrinnön Riina Kuuselo ajalla 20.38. Toinen oli Tampereen Aino Ollila ajalla 20.54 ja kolmanneksi tuli TT226:n Ronja Haavisto ajalla 22.00.

Joonas Kuisma keräsi kauden aikana 3 946 pistettä ja vei siis miesten yhteiskisan. Toiseksi tuli Janne Niemi 3 854 pisteellä ja kolmas oli Lassi Hopeasalo 3 825 pisteellä. Kaikkiaan 65 miesjuoksijaa sai pisteitä kauden aikana.

Naisten yhteiskilpailussa yksikään juoksija ei juossut neljää osakilpailua, mikä on raja yhteiskilpailuun pääsyyn. Eniten pisteitä keräsi kauden aikana Siiri Tarkka ennen Piia Meriläinen-Honkalaa ja Riina Kuuseloa.