Räikän puistojuoksu kutsuu kaikki perheenjäsenet kisaamaan

Toista kertaa järjestettävä Räikän puistojuoksu kutsuu kaikenikäisiä juoksijoita kisaamaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti lapsia ja nuoria silmällä pitäen, mutta aikuisillakin on oma sarjansa.

Lapset pääsevät kirmaamaan seitsemässä eri sarjassa. (Kuva: Teivo Stayers)

Ensi sunnuntain (21.8.) kisapäivä alkaa yhteisellä alkujumpalla kello 12, minkä jälkeen kisat polkaistaan käyntiin sarja kerrallaan.

– Teivo Stayersin talvijuoksusarja Teivocupissa käy yleensä ilahduttava määrä nuorempaa väkeä juoksemassa. Halusimmekin tarjota lapsille ja nuorille myös kesäisen tapahtuman, ja Puistojuoksussa on myös laajempi valikoima ikäsarjoja: jokaiselle 0–15-vuotiaalle löytyy varmasti omantasoinen ryhmä, jossa on mielekästä kisailla, Jenna Kallio Teivo Stayersista kertoo.

Räikän puistojuoksussa on kolme reittiä. Lapsille ja nuorille on yhteensä seitsemän eri sarjaa ja aikuisille yksi sarja.

Maaliviivan ylittäville on luvassa mitalit ja herkkumunkit. Yleisissä sarjoissa annetaan lisäksi kolmelle parhaalle sijoituspalkinnot.

Osallistumismaksu on ennakkoon 5 euroa ja paikan päällä 10 euroa. (paikan päällä). Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumisohjeet saa osoitteesta raikanpuistojuoksu.blogspot.com.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä kestävyysjuoksuseura Teivo Stayers ry sekä Ylojärven pallo YPA ry.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?