TDK Centerille kuusi sarjavoittoa

Ylöjärven Taekwon-Do Centerin urheilijat napsivat kuusi voittoa ja melkoisen määrän palkintopallisijoituksia Suomen ITF Taekwon-Don juniori- ja joukkuekilpailuissa Pirkkalassa.

Kilpailijat oli jaettu perinteiseen tapaan sarjoihin oppilas- eli gup-arvojen mukaisesti. Gup-arvot alkavat kymmenennestä ja päättyvät ensimmäiseen gupiin. Mustien vöiden dan-arvot alkavat puolestaan ensimmäisestä ja päättyvät yhdeksänteen daniin.
B-junioreissa Ylöjärvelle tuli hurjat 18 palkintopallisijoitusta. Voittoihin ylsivät Joachim Into 10–9 gupin tyttöjen ja poikien liikesarjassa, Aaro Mäkinen 6–1 gupin tyttöjen ja poikien liikesarjassa, Antti Mäenpää 10–8 gupin tyttöjen ja poikien epyykkipoikaottelussa sekä Mikael Silvola 10–1 gupin tyttöjen ja poikien erikoistekniikassa.
Ylöjärveläisistä B-junioreista palkintopallilla nähtiin kerran tai useammin myös Eetu Hyytiäinen, Aleksi Ronkainen, Lauri Mäenpää, Aleksi Saarinen, Ossi Lautamäki, Daniel Into sekä Emil Mäennenä.
A-junioreissa Ylöjärvelle saatiin kaksi sarjavoittoa. Jelena Into voitti 9–6 gupin naisten liikesarjan.
Kolme mitalia kisoista rohmunnut Joona Sjöqvist oli puolestaan paras 9–6 gupin, alle 50-kiloisten, miesten ottelussa. A-junioreissa kolmen parhaan joukkueen ylsi lisäksi Oona Janakka.
Joukkuekilpailuissa Ylöjärven Taekwon-Do Center sijoittui kolme kertaa kolmanneksi.
Mitalit tulivat 7–1 gupin miesten liikesarjassa, 7–1 gupin naisten liikesarjassa sekä 7–1 gupin miesten joukkueottelussa.