Ylöjärveläiset menestyivät hienosti taekwon-don SM-kisoissa – Jane Hildén saavutti pronssia

Kempeleen Linnakangastalolla 4.–5. helmikuuta 2023 järjestetyt taekwon-don SM-kilpailut ja HelmiCup- kilpailut sujuivat ylöjärveläisittäin varsin mukavasti. Taekwon-Do Centerin Jane Hildén voitti naisten 1.-6. danin voimamurskauksessa pronssia.
Naisten voimamurskauksen SM-mitalistit: Karoliina Kivioja, Lotta Keränen ja Jane Hildén. (Kuva: Jessica Laakkonen /SITF)

Samassa yhteydessä mustien vöiden suomenmestaruuskilpailuiden kanssa kisattiin myös värivöille suunnattu HelmiCup ja mustien vöiden diesel-sarjat. Siellä Ylöjärveä edusti useampi urheilija.

Taekwon-Do Center saavutti yhteensä kahdeksan kultaa, 10 hopeaa ja seitsemän pronssimitalia. Kultaa saavuttivat Ninni Järvinen, Elina Hildén, Jemina Järvinen, Tarja Korhonen ja Jenna Järvinen.

Pohjoissuomalaisen Taekwon-Do Akatemian järjestämät SM- ja HelmiCup -kilpailut keräsivät Kempeleen Linnakangastalolle yli 180 kilpailijaa ympäri Suomen.

Kotimaisessa taekwon-dossa eletään nyt historiallista vuotta, kun lajin MM-kilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–10. syyskuuta.