Soininvaaraa, Lehtolaista, Remestä, Sheldonia, Nesbota, Baldaccia, Childia, Grishamia, Tervoa, Marklundia ja muita suuruuksia 50 sentillä – Pääkirjasto Leijan poistomyynnistä löytyy rutkasti kirjahelmiä

Ylöjärven pääkirjasto Leijassa alkoi tänään keskiviikkona kirjojen poistomyynti. Tarjolla on lomalukemista dekkareista lastenkirjoihin unohtamatta tietokirjallisuutta. Kaikki kirjat maksavat 50 senttiä kappale.

Nopealla vilkaisulla myyntipöydältä löytyi muun muassa Taavi Soininvaaran, Leena Lehtolaisen, Reijo Mäen, Nora Robertsin, Liza Marklundin, Åsa Larssonin, Pirkko Arhippan, Ilkka Remeksen, Jens Lapiduksen, Sidney Sheldonin, Patricia Cornwellin, Jo Nesbon, Seppo Jokisen, David Baldaccin, Robert Ludlumin, Lee Childin, John Grishamin, Reino Leväslaihon, Jari Tervon ja Marian Keyesin teoksia.

Tarjolla on myös monenlaisia cd-levyjä.

Teokset ovat kaupan Leijassa niin kauan kuin myytävää riittää, joten kannattaa olla nopea.

cof

dav

dav

dav

cof

cof

cof

cof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.