Uutiset utelee: Oletko jouluihminen?

JoulugallupMarkku Ollikainen

Soppeenmäki

– No en varsinaisesti. Ei joulu toki ärsytä, kyllä siitä tykkään ja sitä laitan, mutta en ole henkeen ja vereen jouluihminen. En ole sellainen jouluinen luonne kaiketikaan.

 

 

 

JoulugallupSeppo Sonne

Urkonmäki

– Kyllä oikeastaan.  Täytyy olla joulukuusi ja tietyt jouluruuat, ja aattona on normaalit rituaalit. Vaikka perheen kesken sovitaan, ettei osteta lahjoja, kaikki ostavat. Joulunvietto on perinne.

 

 

 

JoulugallupJosefiina Nousiainen

Soppeenmäki

– Hmm, en tiedä, mitä vastaisin. En laita joulua, koska koristelu ei kiinnosta minua, mutta joulua on mukava viettää perheen kesken, ja on kiva mennä vanhemmille, kun siellä on koristeltu.

 

 

 

JoulugallupHelena Alhamo

Tiuraniemi

– Kai jollain tapaa. Kai jouluun kuuluu kaikki perinteiset jouluhössötykset: ruuat, kuusi, koristelut… Olen siihen tottunut lapsuudesta asti. Mutta sanotaan, että hössötykseni on laantunut.

 

 

 

JoulugallupElena Haapaniemi

Soppeenmäki

– Olisin, jos ei olisi niin paljon töitä – olen kassana kaupassa, joka on joulun alla auki ympäri vuorokauden. Mutta olen minä jo pihaan laittanut joulun ja lahjat ostanut ja ruokiakin laitan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>