Uutiset utelee: Oletko jouluihminen?

JoulugallupMarkku Ollikainen

Soppeenmäki

– No en varsinaisesti. Ei joulu toki ärsytä, kyllä siitä tykkään ja sitä laitan, mutta en ole henkeen ja vereen jouluihminen. En ole sellainen jouluinen luonne kaiketikaan.

 

 

 

JoulugallupSeppo Sonne

Urkonmäki

– Kyllä oikeastaan.  Täytyy olla joulukuusi ja tietyt jouluruuat, ja aattona on normaalit rituaalit. Vaikka perheen kesken sovitaan, ettei osteta lahjoja, kaikki ostavat. Joulunvietto on perinne.

 

 

 

JoulugallupJosefiina Nousiainen

Soppeenmäki

– Hmm, en tiedä, mitä vastaisin. En laita joulua, koska koristelu ei kiinnosta minua, mutta joulua on mukava viettää perheen kesken, ja on kiva mennä vanhemmille, kun siellä on koristeltu.

 

 

 

JoulugallupHelena Alhamo

Tiuraniemi

– Kai jollain tapaa. Kai jouluun kuuluu kaikki perinteiset jouluhössötykset: ruuat, kuusi, koristelut… Olen siihen tottunut lapsuudesta asti. Mutta sanotaan, että hössötykseni on laantunut.

 

 

 

JoulugallupElena Haapaniemi

Soppeenmäki

– Olisin, jos ei olisi niin paljon töitä – olen kassana kaupassa, joka on joulun alla auki ympäri vuorokauden. Mutta olen minä jo pihaan laittanut joulun ja lahjat ostanut ja ruokiakin laitan.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>