Hakala hyvän tuen piirissä

Suomen olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö myönsi ratamelonnalle tehostamistukea yhteensä 114 000 euroa. Tästä summasta nauttii myös ylöjärveläinen Jeremy Hakala.

Ratamelonta sai lisää tukirahaa 39 000 euroa. Melonnan tukea käytetään erityisesti neljän olympiaurheilijan harjoituksen tehostamiseen. Tukiurheilijat ovat Hakalan lisäksi Miika Nykänen, Niklas Vettanen ja Miika Dietrich. Hakalaa ja Vettasta valmentaa Ylöjärveläinen Jyrki Hakala.

Tukipäätös antaa edellä mainituille melojille mahdollisuuden satsata täysillä Tokion olympialaisiin. Melonta on kallis laji, koska kaluston kuljettaminen ympäri maailmaa ei ole halpaa. Lisäksi leirivuorokausia tulee paljon. Leirivuorokauden hinta on 60–70 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?