Salonen otteli PM-kultaa

Ylöjärven Shotokanin Miska Salonen voitti karaten pohjoismaiden mestaruuden Virossa.

Salonen otteli alle 18-vuotiaiden poikien 61-kiloisten sarjassa. Salonen kaatoi avausottelussaan tanskalaisen Lucas Bruunin pistein 1–0. Toisessa kamppailussa ylöjärveläisen käsittelyssä kaatui Norjan Ramzan Ismailov pistein 2–0. Finaalissa Salonen kohtasi Tanskan Nicky Hansenin. Salonen taisteli voiton niukasti pistein 1–0.

Nuutti Vuori saavutti puolestaan PM-hopeaa alle 18-vuotiaiden poikien 55-kiloisten sarjassa. Ensimmäisessä väännössä Vuori kaatoi virolaisen Jakob Haudin lippuäänestyksen päätteeksi 4–1. Finaalissa Vuori koki 3–0-tappion ruotsalaiselle Victor Norbergille.

Ylöjärven Shotokanista kisoissa mukana oli myös Miikka Salonen, joka koki avauskierroksella tappion Tanskan Paw Hastrupille.

PM-kisoihin osallistui pohjoismaiden ohella Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua. Kisoissa oli mukana noin 270 karatekaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?