Tokmanni avautui – ja sen huomasi

Uusi Tokmanni avasi ovensa viime viikolla. Kävijöitä miellytti erityisesti keskuksen suuri parkkipaikka ja aiempaa laajempi valikoima.
Tokmanni, Tokmannin avajaiset, Elovainio

Satu Järvinen (kesk.) ja Terttu Välitalo (oik.) ostivat samanlaisia sukkia, koska sukkia tarvitaan aina. Samanlaiset talvitakit heillä jo onkin. Pirjo Nevalainen (vas.) alkoi jonottaa sisäänpääsyä puoli kahdeksalta ja yllättyi jonon pituudesta.

Ylöjärven Elovainiolle noussut myymälä avautui aamukahdeksalta viime torstaina. Puolta tuntia aiemmin jono oli melkoinen, ja kahdeksalta se ulottui jo parkkipaikan toiselle puolen. Jonottajia oli satoja.

Ylöjärven Soppeenmäessä asuvaa Jouni Selkeetä se ei tosin hetkauttanut.

– Olen ollut Tokmannin avajaisissa ennenkin, edellisenkin Ylöjärven myymälän avajaisissa. Väenpaljous ei yllättänyt, sillä Pirkkalassa väkeä oli vielä enemmän. Siellä jono kiersi koko rakennuksen!

Tokmanni, Tokmannin avajaiset 6.4.2017

Ennen kahdeksaa jono ulottui jo parkkipaikan toiseen päähän.

Suuri parkkipaikka

Selkee tuli vaimoineen jonoon noin kymmentä vaille kahdeksan. Heti kahdeksan jälkeen kärryyn oli löytynyt muovisia säilytyslaatikoita, ja pariskunta oli menossa katsomaan vielä aggregaattia ja kaikkea muuta.

Uuteen Tokmanniin heillä on suunnilleen sama matka kotoa kuin edelliseenkin, mutta uuden myymälän etuna he pitävät suurta paikoitusaluetta.

Samaa mieltä olivat myös monet muut kävijät.

Tokmanni, Tokmannin avajaiset

Jouni Selkee ilahtui kahdesta asiasta: aiempaa väljemmästä parkkipaikasta ja siitä, ettei jonossa oltu aggressiivisia kuten Pirkkalan Tokmannin avajaisissa.

Samanlaiset sukat

Ossi ja Lotta Rahja eivät halunneet jonottaa. He odottivat ovien aukeamista autossaan ja kävelivät vasta sitten sisään kahdeksan ja puolen kuukauden ikäisen Livia-tyttärensä kanssa. Heille nykyisen Tokmannin sijainti on parempi, koska he asuvat Metsäkylässä.

Myös ystävykset Satu Järvinen ja Terttu Välitalo tulivat paikalle vasta hieman kahdeksan jälkeen. Samassa seurassa ollut Pirjo Nevalainen taas jonotti ovella puoli kahdeksasta alkaen.

– Olin puolivälissä jonoa. Väenpaljous

Tokmanni, Tokmannin avajaiset 6.4.2017

Ossi ja Lotta Rahja sekä Livia-tytär tulivat katselemaan, mitä ostaisivat. Mitään tiettyä heillä ei ollut vielä mielessä.

yllätti.

Satu Järvinen kehuu Tokmannin uutta sijaintia.

– Sijainti on paljon parempi ja valikoima myös.

Hän ja Terttu Välitalo kiinnittivät huomionsa etenkin tarjoussukkapinoihin. Molempien matkaan valikoitui kasasta kaksi pakettia sukkia.

– Nyt meillä on myös samanlaiset sukat, kaksikko tuumasi.

Samanlaiset takit heillä oli jo ennestään, nekin Tokmannilta ostetut, kuten asiaan kuuluu.

Uutuutena puutarhapuoli

Uusi Ylöjärven Tokmanni on ketjun 164. myymälä Suomessa. Viime viikolla avattiin myös kaksi muuta Tokmannia, mikä kertoo siitä, että ketju on kasvanut, ja kasvaa edelleen.

Ylöjärven uusi Tokmanni on suurempi kuin edeltäjänsä. Myyntipinta-alaa sillä on reilut 2 100 neliötä, mikä tekee siitä peruskokoisen Tokmannin.

Parkkiruutuja on noin 300.

Uutuutena Elovainion myymälässä on ulkona oleva puoli.

- Piha- ja puutarhatuotteet ovat meillä selkeä parannus vanhaan myymälään, sanoo Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski.

Tokmannin tuotteet on jaoteltu selkeästi eri osastoiksi kuten pukeutumis-, sisustus-, keittiö-, vapaa-aika- ja leikkiosastoihin sekä kuivaelintarvikepuoleen. Kivikosken mukaan ihmiset hankkivat nyt paljon esimerkiksi lankoja ja lemmikkeihin liittyviä tarvikkeita.

Tokmannin viereen avautui torstaina myös uusi ruokakauppa Ruokakeidas.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?