Puuilo aukeaa Elovainiolle – Tällaiset on avajaiset: ”Hyvin puuilomaiset”

Puuilo aukaisee uuden tavaratalonsa vanhan Hurrikaanin tiloihin Elovainiolle tämän viikon keskiviikkona.
Puuilo aukeaa Elovainiolle vanhan Hurrikaanin tiloihin.

Halpakauppaketju Puuilo osti Hurrikaani-kauppaketjun liiketoiminnan viime vuoden syksyllä, jolloin myös Ylöjärven ja Nokian Hurrikaanien liiketoiminta siirtyi Puuilon haltuun.

Uusi Puuilon tavaratalo avautuu asiakkaille vanhan Hurrikaanin tiloissa Elovainiolla tämän viikon keskiviikkona. Myymälässä työskentelee tuttu vanhan Hurrikaanin henkilökunta.

– Ovet avataan kahdeksan maissa aamulla. Luvassa on makkaranpaistoa ja trubaduuri sekä hyviä tarjouksia sivukaupalla, eli hyvin puuilomaiset avajaiset, kertoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Saarela odottaa Ylöjärven Puuiloon vilkasta avajaispäivää. Hän kertoo olevansa tyytyväinen, että Puuilo saadaan vihdoin avattua Ylöjärvelle, sillä kauppapaikkaa etsittiin pitkään.

– Oli mahtavaa, että pääsimme kauppoihin Hurrikaanin kanssa. Tosissani etsin kauppapaikkaa parin vuoden ajan. Ajatuksena oli, että joko rakennettaisiin uusi myymälä tai mentäisiin valmiisiin tiloihin.

Saarela sanoo, että Puuilo olisi aukaistu Ylöjärvelle joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.

– Ylöjärven potentitaali on iso. Kyllä se on laskettu, että kaupallemme olisi täällä kysyntää, koska Ylöjärvelle tullaan ostoksille muualtakin. Siksi uskon, että Ylöjärven myymälä tulee olemaan meille tosi hyvä myymälä.

Suuret tilat

Puuilon myymälän remontti käynnistettiin heti Hurrikaanin sulkemisen jälkeen. Saarela sano, että myymälän uudistuksessa päästiin tavallista vähemmällä, sillä kauppakiinteistössä olivat fasiliteetit valmiina.

– Uusiksi pantiin valaistus, minkä lisäksi ulkoilme, teippaukset ja valomainokset muutettiin. Sisätiloissa hyllykalusto ja järjestys menivät uusiksi. Sen kummempaa pintaremonttia ei tarvinnut tehdä.

Uusi myymälä on kooltaan 4 000 neliömetriä. Tuotevalikoima on Ylöjärvellä sama kuin muissakin Puuiloissa.

– Liiketilat ovat reilun kokoiset, mikä tuo myymälään väljyyttä ja helpottaa tavaroiden esillepanoa.

Tällä hetkellä Puuilolla on yli 40 tavarataloa pitkin Suomea. Pirkanmaalla myymälöitä on tällä hetkellä kuusi: Tampereella Lielahdessa ja Turtolassa, Lempäälässä ja Sastamalassa, Ylöjärvellä ja Nokialla. Lisäksi Tampereen Lahdesjärvelle avautuu uusi myymälä kesällä.