YPA säbäili voittoon ja tappioon

Ylöjärven Pallon naisten edustusjoukkue pelasi viikonloppuna kauden toisen turnauksensa salibandyn II-divisioonassa. Tuliaisina Hervannan Tamppi Areenalta olivat yksi voitto ja yksi tappio.

Avausottelussa ylöjärveläisiä vastaan asettui I-divisioonasta viime kauden päätteeksi pudonnut RSS Panthers.  Peli oli alusta asti tasaista vääntöä, mutta YPA onnistui lopulta voittamaan maalein 7–3. Joukkueen sankareina kunnostautuivat maalivahti Jaana Anttikoski ja tehot 4+0 kirjannut hyökkääjä Susanna Mäenpää.

Toisessa ottelussa vastaan asettui emäntäjoukkue SBS Tamppi, jota YPA ei onnistunut voittamaan viime kaudella kertaakaan. Voittoa ei irronnut nytkään, sillä tamperelaisten tappava tehokkuus maalipaikoilla ei ollut kadonnut mihinkään.

Ottelu päättyi Tampin voittoon maalein 5–3.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?