Oikeaa tietoa erottamisestani

Ylöjärven Uutisilla on erittäin kyseenalainen uutisointitapa koskien erottamistani. Olisi kohtuullista kysyä asianomistajaltakin, miten asiat menevät, kun selvästi tällä lehdellä on puolueellinen uutisointitapa.
Jätin kanteluni eduskunnan oikeusasiamiehelle samana päivänä, kun mielivaltainen sekä täysin perusteeton erottamiskokous oli.
Kantelun idea oli se, että suojellakseni Ylöjärven päättäjiä ja virkamiehiä he tulisivat järkiinsä ja odottaisivat oikeusasiamiehen mielipidettä, ja että asia olisi jätetty pöydälle niin kuin puoluetoverini ehdottikin.
Valitettavasti Ylöjärven päättäjät luottivat ammattitaidottomiin viranhaltijoihin, eivätkä edes Kuntaliitosta tulleet lausunnot laittomuudesta auttaneet, eikä edes tarjoamani 1000 euron käteinen sille, joka olisi kertonut epäasiallisen käytökseni luottamustoimessa.
Luottamuspula kuulostaa melko utopistiselta, vaikka lautakunta ei ole koskaan kokoontunut. Kyseessä on perustelematon erottamispäätös sekä kaikki muut virheet. Pelkkää mielivaltaa.
Toisin kuin Matti Pulkkisen kirjoituksesta (Ylöjärven Uutiset 17.8.) sai ymmärtää, oikeuasiamies ei luonnollisesti ota käsittelyyn asiaa, josta voi hakea muutosta tuomioistuimelta, kuten oikeusasimies lausuikin. Asia on nyt hallinto-oikeudessa, jota varten palkkasin Suomen kuuluisimman sananvapauteen ja hallintoon perehtyneen asianajajan. Hän oli huolestunut lukiessaan päätösasiakirjoja.
Hän oli huolestunut myös Ylöjärven puolesta. Valtuutettujen tulee olla varovaisia tehdessään päätöksiä. Ylöjärven viranhaltijoiden ammattitaito on selvästi puutteellista.
Tästä tyhmästä, mielivaltaisesta ja laittomasta showsta, jonka pääarkkitehtinä on ollut lähinnä hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat tämän lehden avustuksella, on tulossa kallis lasku, jonka maksamme me kaikki tähän soppaan syyttömät Ylöjärven veronmaksajat, itseni mukaanlukien.

MATTI YLITALO
Kaupunginvaltuutettu
Ylöjärvi 2001+

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?