Tuubi-turnaus nuorten juhlaa

Ylöjärven keilahallissa keilatun Tuubi-Turnauksen finaalin viisi sarjaa olivat kokonaisuudessaan nuorten keilailijoiden näytöstä.

Nuoret Santtu Tahvanainen (vas.), Arttu Einola ja Olavi Särkilahti valloittivat Tuubi-turnauksen mitalisijat. (Kuva: Eero Puruskainen)

Neljä parasta sijaa meni nuorille keilaajille. Boittajaksi selviytyi juniori-ikäinen lupaus, Kierrehirmujen Arttu Einola. Hän keilasi 1 173 pistettä. Einola päätti kisansa keilaamalla päivän parhaansa 256 pistettä. Hänen koko sarjansa keskiarvo oli 234,6 pistettä.

Kärjen osalta finaali oli tuloksiltaan hyvätasoinen. Toiseksi sijoittunut Oulun Palloseura Keilaajien Santtu Tahvanainen heitti 1 161 pistettä. Kolmas oli Kierrehirmujen Olavi Särkilahti tuloksella 1 057. Viime vuoden voittaja, Tampereen keilakerhon Jarno Lahti jätettiin neljänneksi tuloksella 1 053.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?