Suomen parhaat penkkipunnertajat Ylöjärvelle

Ylöjärven Ryhti järjestää klassisen penkkipunnerruksen avoimen luokan SM-kilpailut Ylöjärven urheilutalolla 15.–16. elokuuta.
SM-kisojen isäntäseuran Ylöjärven Ryhdin Teemu Hällfros taistelee Suomen mestaruudesta elokuussa kotikaupungissaan.

SM-kisojen isäntäseuran Ylöjärven Ryhdin Teemu Hällfros taistelee Suomen mestaruudesta elokuussa kotikaupungissaan.

Kilpailuihin odotetaan yli 300:aa penkkipunnertajaa taistelemaan mitaleista.
Mukana kisoissa on myös Suomen tunnetuin ja maailman vahvin punnertaja Fredrik ”Freddi” Smulter.
Kilpailijat, toimitsijat ja katsojat mukaan luettuina paikalle odotetaan saapuvan yli tuhat henkeä kahden kisapäivän aikana. Kilpailu on Suomen suurin voimailutapahtuma tänä vuonna.
Klassinen penkkipunnerrus on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Penkkipunnerrus klassiseen tyyliin suoritetaan ilman tukevia apuvälineitä.
Jokainen kuntosalilla käynyt on todennäköisesti joskus kokeillut klassista penkkipunnerrusta. Tavallinen voimailuharrastaja voikin nyt helposti verrata Ylöjärvellä tuloksiaan Suomen huippuihin.
– Tapahtuman yhtenä tavoitteena on viedä lajia eteenpäin ja saada penkkipunnerrus entistä tunnetummaksi. Siksi toivommekin runsaasti median edustajia ja katsojia paikalle, jotta tätä hienoa lajia ja sen harrastajia saadaan vietyä ihmisten tietoisuuteen, Jussi Ylimys Ylöjärven Ryhdistä sanoo.
Klassisen penkkipunnerruksen avoimen luokan SM-kilpailut järjestetään Suomen voimanostoliiton alaisuudessa.
Suomen voimanostoliitto on Suomen Antidopingtoimikunnan alainen järjestö. Voimanostajille tehdään vuosittain satoja dopingtestejä. Ainoastaan jääkiekkoilijoita ja yleisurheilijoita testataan Suomessa voimanostajia enemmän.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?