Pieni voi olla ison alku Pilkingtonissa

matti_paakirjoitus_320x194pxl25 pilkingtonilaista pääsee valmistamaan laminoituja tuulilaseja Ylöjärven tehtaassa.
Maanantainen uutinen tuo valoa paikkakuntalaisen lasiosaamisen turvaamiseen.
Toimitusjohtaja Rami Tähtinen on vakuuttunut siitä, että hankalista asioista huolimatta lasin ammattilaisista löytyy työintoisia, jotka muodostavat moniosaajatiimin. Se puolestaan vakuuttaa omistajille, että Ylöjärvellä hoidetaan homma kotiin. Mitä näytöt tuovat tullessaan, jää nähtäväksi tulevaisuudessa.
Henki ja sen mukainen näyttämisen halu  ovat suuret.
Tähtinen kertoo, että parhaillaan koottavaan erikoistiimiin pestataan ihmisiä Ylöjärven tehtaalta, Tampereen toimipaikasta sekä jo irtisanottujen riveistä. Työn on määrä  käynnistyä täydellä teholla syyskuun alkupuolella.
Ylöjärvelle perustettava tiimi toimii osana Tampereen tehdasta, ja järjestely on voimassa toistaiseksi. Toimitusjohtaja Tähtinen luottaa, että työt eivät lopu seinään pienen ajan sisällä.
Pilkingtonin ratkaisu merkitsee erittäin paljon toimialalle ja Ylöjärvelle. Päätös turvaa erikoisosaamisen säilymisen sinivalkoisissa käsissä ja paikkakunnalla, jossa teollisuudella on kunniakkaat perinteet.
Toimitusjohtaja Raimo Tähtinen kiittää ja kehuu aiheesta yrityksen työntekijöitä, joilla on oikeasti ollut hyvin pitkä pinna ja sietokyky. Tämä jos mikä todistaa sen, että ammattitaitoiset ihmiset ovat yrityksen kuin yrityksen arvokkain voimavara.
Toivotaan, että pestattavassa 25 henkilön moniosaajatiimissä on uuden alun hedelmällinen siemen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?