Skeittiparkin rakennustyöt Pallotiellä lykkääntyvät pehmeän maaperän vuoksi – Töitä päästään jatkamaan elokuussa

Pallotielle Koulutuskeskus Valon naapuriin on tarkoitus valmistua tämän vuoden aikana Ylöjärven ensimmäinen skeittiparkki.
Skeittiparkin työmaalle on kasattu painopenkka. Työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpää arvioi, että rakennustöitä päästään jatkamaan elokuussa. (Kuva: Jani Saarenpää)

Ylöjärven kaupungin työmaapäällikkö Jyrki Tanhuanpään mukaan skeittiparkin työmaalla aloitettiin työt jo kuukausi sitten, mutta nyt ne on laitettu stoppiin.

Syynä on turhan pehmeäksi paljastunut maaperä.

– Siellä on nyt painopenkka painumassa, mutta vielä on vaikea sanoa, miten se tulee vaikuttamaan. Työt jatkuvat varmaankin elokuussa, Tanhuanpää sanoo.

Reilun tuhannen neliön skeittiparkki on Ylöjärvellä odotettu harrastuspaikka, ja sen on aimmin kerrottu soveltuvan sekä skeittaajien että skuuttaajien tarpeisiin.

Tanhuanpää ei osaa vielä tarkemmin kertoa, millaista välineistöä parkkiin tulee. Tähän vaikuttaa myös liikuntatukirahoitus, jota on haettu valtiolta.

– Tämän kuun aikana saamme tietää, tuleeko sieltä rahaa.

Kaupunki on varannut skeittiparkkihankkeeseen omaa rahaa reilut 200 000 euroa.

Lue myös muut juttumme skeittiparkin suunnittelun etenemisestä:

Pian se on totta! Kauan kaivatun skeittiparkin suunnitelmat ovat viittä vaille valmiit, rakennustyöt alkavat touko-kesäkuussa – ”Iso siitä tulee”

Skeittaajat: ”Emme tee enää ilmaista työtä”

Räikän liikuntapaikkahankkeella edessä kohtalon hetket – Skeittaajat odottavat neljättä vuotta

Pirkanmaan Kaarikoirat odottavat edelleen vihreää valoa skeittiparkin suhteen: ”Julkujärvelle skeittiparkkia ei ainakaan tule. Nyt toiveissa olisi saada rakennettua se Räikälle”

Skeittaajien odotus on pian ohi – Julkujärven skedekeitaasta kaavaillaan maakunnallista huippupaikka