Pian paukkuu

Vuosi 2015 otetaan Ylöjärvellä vastaan temppuillen ja luistellen. Koko perheen tapahtuma järjestetään jäähallin ja liikuntakeskuksen tiloissa.
Loiskiksen uudenvuoden konsertissa esiintyvät Jarmo Kivelä (vas.), Pekka Nättinen ja Tomi Nurmi. Illan aikana kuullaan ainakin klarinettia, buzukia, säkkipilliä, tinapilliä, mandoliinia ja jouhikkoa. Huh huh! (Kuva: Jari Kuskelin)
Loiskiksen uudenvuoden konsertissa esiintyvät Jarmo Kivelä (vas.), Pekka Nättinen ja Tomi Nurmi. Illan aikana kuullaan ainakin klarinettia, buzukia, säkkipilliä, tinapilliä, mandoliinia ja jouhikkoa. Huh huh! (Kuva: Jari Kuskelin)

Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalvelut järjestää uudenvuodenaattoiltana koko perheen uudenvuoden vastaanoton.
Luistimet kannattaa teroittaa valmiiksi, sillä ilonpito alkaa maksuttoman yleisöluistelun merkeissä Ylöjärven jäähallissa. Luistelemaan pääsee iltaviidestä iltakahdeksaan.
Samaan aikaan pomppulinna, liukumäki ja temppurata liikuttavat lapsia liikuntakeskuksen puolella.

Metkaa musiikkia

Kello 18.45 on aika päästää valloilleen lastenmusiikkiorkesteri Loiskis. Loiskis yhdistelee luontevasti musiikkia, teatteria ja satuja. Jyväskyläläisten ammattimuusikoiden poppoo keikkailee ahkerasti eri puolilla Suomea.
Yhtyeen jäsenet ovat tiettävästi ainakin Uppo-Nallen kavereita. Loiskiksen muusikot ovat nimittäin säveltäneet Elina Karjalaisen runoja uuteen uskoon. Uppo-Nallen juhlalevy juhlisti karhun kolmikymppisiä joitakin vuosia sitten.
Vanhan vuoden jäähyväiset huipentuvat ilotulitukseen liikuntakeskuksen pihassa. Pauketta ja räiskettä ihastellaan iltakahdeksalta.
Jäähallin ja liikuntakeskuksen kahviot ovat avoinna tapahtuman ajan. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Uuden vuoden vastaanotto Ylöjärven jäähallilla ja liikuntakeskuksella 31. joulukuuta kello 17 alkaen.