Huippukuoro vierailee

Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnan kamarikuoro esiintyy Ylöjärvellä viikonloppuna.

Tasokas kamarikuoro pitää konsertin Kurun kirkossa tänä sunnuntaina kello 16.
Pyhän Hengen seurakunnan kamarikuorossa on noin 15 laulajaa.
Kuoron ohjelmassa on uuden virolaisen kuoromusiikin rinnalla paljon vanhaa musiikkia. Siihen on syynsä: Kuoronjohtaja Riho Ridbeck on tunnetun Hortus Musicus -yhtyeen jäsen. Vanhan musiikin yhtye perustettiin yli 40 vuotta sitten.
Sunnuntaina kuoro on mukana Ylöjärven kirkossa pidettävässä messussa kello 10 alkaen. Messun jälkeen puoli kahdeltatoista pidetään seurakuntakeskuksessa pieni kahvikonsertti. Siinä esiintyy tallinnalaiskuoron lisäksi Ylöjärven seurakunnan oma kamarikuoro.
Kuorot laulavat Viron laulujuhlien ensi kesän lauluja. Kuorojen on tarkoitus esiintyä laulujuhlilla yhdessä.