Uplakers ajautui tappioputkeen

Erittäin vahvasti jääkiekon II-divisioonakauden aloittanut Ylöjärven Uplakers hävisi viikonloppuna yllättäen molemmat ottelunsa.
Ruoveden RuoSkA kävi hakemassa täyden pistepotin Ylöjärven Jäähallista. (Kuva: Video Kalliala)

Uplakers sai molempiin otteluihin jalkeille hieman varamiehisen joukkueen. Esimerkiksi lauantain ottelusta Ruoveden RuoSkAa vastaan puuttuivat ykkösketjusta Niemenmaan veljekset.

Uplakers pelasikin viikonlopun molemmat kamppailut vain kolmella ketjulla.

RuoSkA haki lauantaina pisteet Ylöjärveltä maalein 3–5. Uplakers nousi kolmannessa erässä vielä maalin päähän vastustajasta, mutta kiri ei riittänyt tasoitukseen saakka. Ylöjärveläisten paras pelaaja oli kaksi maalia ampunut Khelil Gort. Ruovesiläisten ykkönen oli tehopisteet 1+2 saalistanut Henri Tokee.

Sunnuntain vierasottelu Koillis-Pirkan Kiekkoa vastaan lähes lauantain kamppailun toisinto. Uplakers joutui jälleen takaa-ajajaksi ja tälläkin kertaa ylöjärveläisten nousivat kolmannessa erässä kolmen maalin takaa maalin päähän. Kiri jäi kuitenkin taas vajaaksi.

Mänttäläiset veivät ottelun nimiinsä lopulta maalein 5–4. Uplakersin Teemu Virtanen teki maalin ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Uplakersia kuritti eniten KPK:n Aku Hyvärinen, joka merkkautti tehopisteet 2+2.

Tappioista huolimatta Uplakers säilytti Hämeen lohkossa toisen sijansa. Seuraavan kerran Uplakers on kaukalossa Hollolassa 3. joulukuuta. Pisteet ovat varmasti silloinkin tiukassa, sillä vastaan asettuu sarjaa ylivoimaisesti johtava HC Giants.