Ylöjärven Ilves venyi upeaan voittoon ja eteni historiallisesti naisten Futsal-Liigan välieriin

Ylöjärven Ilveksen naiset tekivät sunnuntaina tempun, johon ei varmasti kovin moni kauden alla uskonut. YIlves löi ratkaisevassa puolivälieräkamppailussa espoolaisen kestomenestyjän Golden Futsal Teamin ja eteni SM-välieriin.

YIlves eteni jatkoon voitoin 2–1. Ratkaiseva kamppailu päättyi Ylöjärven urheilutalossa YIlveksen hyväksi lukemin 5–3.

YIlves menetti ottelussa 1–0-johdon, kun GFT karkasi 1–2-etumatkalle avausjaksolla. Toisen jakson alku oli kuitenkin kotijoukkueen näytöstä. Se iski kaksi maalia alle kahdessa minuutissa ja vielä ennen jakson puoliväliä YIlves lisäsi johtonsa lukemiin 4–2. Kaksi maalia tehneen Heidi Linjamaan ajassa 33.50 tekemä 5–2 -osuma lannisti vieraita vielä lisää eikä viimeisellä minuutilla syntynyt GFT:n kavennusmaali enää haitannut.

Ylöjärveläisten maaleista vastasivat Linjamaan lisäksi Senni Viren, Sini Sutinen ja Riia Seppälä. Parhaana pelaajana palkittiin kovasti taistellut Esra Erden.

Välierissä YIlves kohtaa runkosarjan voittaneet porilaisen MuSaFutsalin. Finaaliin selviää kolmella voitolla.

Tarkemman raportin ja kuvat ottelusta näet huomenna maanantaina osoitteessa ylojarvenuutiset.fi.