Kurun ja Tampereen Osuuspankkien yhdistymishanke nytkähti eteenpäin

Kurun Osuuspankin  ja Tampereen Seudun Osuuspankin hallitukset allekirjoittivat torstaina 29.10.2020 sulautumissuunnitelman.

Jos OP Kurun Osuuskunnan kokous ja OP Tampereen edustajisto hyväksyvät hallituksien esitykset kokouksissaan 23.3.2021, pankit sulautuvat 1. syyskuuta 2021.

Pankeilla on yhteinen tavoite ja tahto vahvistaa alueen elinvoimaa sekä niin lähellä kuin kauempanakin asuvien omistaja-asiakkaiden palveluita. Pankkien mukaan asiakaskäyttäytymisen muutos sekä pankkialan uudenlainen kilpailu ja sääntely vaativat yhä parempaa palvelukykyä ja tehokkuutta.

Siksi yhdistymisellä haluttaisiin lisätä pankkien kykyä tarjota asiakkailleen edulliset ja monipuoliset palvelut nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

– Olemme syksyn aikana järjestäneet eri sidosryhmiemme kanssa keskustelutilaisuuksia. Yhdistymissuunnitelma on nähty keskusteluissa myönteisenä asiana ja tilaisuudet ovat vahvistaneet näkemystämme, että suunnitelma on kannatettava, kertovat OP Kurun hallituksen puheenjohtaja Ilkka Ojanen ja OP Kurun toimitusjohtaja Marja-Leena Siuro.

Keskustelutilaisuuksia järjestetään lisää eri sidosryhmille loppuvuoden aikana.

Lue myös: Kurun ja Tampereen Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä ensi vuoden aikana

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?