Tällä viikolla vietetään Kuru-viikkoa, mutta ilman markkinoita – Tiistaina esiintyy Jokeri Pokeri Box, torstaina paljastetaan Kurun Urhea Matti ja Heloposki Henna

Jokavuotinen Kuru-viikko vietetään tänä vuonna suppeammin kuin aiemmin koronan vuoksi. Tänä kesänä teemaviikkoon oleellisesti kuuluvat markkinat jäävät viettämättä, mutta ohjelmaa piisaa silti. Kurun ulkomuseo ja Vänrikki Stoolin tupa ovat avoinna ti–to ja la–su klo 11–16.

Kuru-viikon ohjelmaa järjestetään Keihäslahden näyttelytalossa osoitteessa Myllymäentie 2. Samassa pihapiirissä sijaitsee Kurun ulkomuseo ja Vänrikki Stoolin tupa. (Kuba: Jani Saarenpää)

Tiistaina 14.7. Jokeri Pokeri Box -taikashow

  • Esitykset klo 17 ja 18 Keihäslahden näyttelytalossa osoitteessa Myllymäentie 2, Kuru.
  • Show’ssa taikuri Simo Aalto johdattaa katsojat taianomaiseen maailmaan. Kulttuuripalvelut ja Kurun MLL tarjoavat kaikille jäätelön esityksen päätteeksi.
  • Maksuton pääsylippu on noudettavissa etukäteen Kurun ulkomuseolta sen aukioloaikoina. Pääsylippu vaaditaan, sillä yleisön määrää pitää rajata olosuhteiden vuoksi.

Torstaina 16.7. Kurun Heloposki Hennan ja Urhean Matin julkistustilaisuus

  • Paljastus tapahtuu klo 18 Keihäslahden näyttelytalossa osoitteessa Myllymäentie 2, Kuru.
  • Maksuton pääsylippu on noudettavissa etukäteen Kurun ulkomuseolta sen aukioloaikoina. Pääsylippu vaaditaan, sillä yleisön määrää pitää rajata olosuhteiden vuoksi.

Sunnuntaina 19.7. jumalanpalvelus

  • Jumalanpalvelus alkaa klo 13 Kurun kirkkossa osoitteessa Kirkkotie 1.
  • Jumalanpalveluksen jälkeen Heloposki Henna ja Urhea Matti laskevat kukkia Hirvenhiihtäjät-muistomerkille.

Lue myös:

Kuru valitsi uudet Hennan ja Matin: Petri Alasta muistettiin yli vuosikymmenen pitkäjänteisestä painin valmentamisesta

Kuru valitsi uudet Hennan ja Matin: Tiina Kalliojärvi-Tienari sai kiitosta kurulaisten nuorten hyväksi tehdystä pitkästä ja sitkeästä vapaaehtoistyöstä

Kuru juhlii 152-vuotista taivaltaan: maanantaina alkava Kuru-viikko tuo asukkaille markkinoiden lisäksi konsertteja, lasten tapahtuman ja kansallisperinteiden esittelyä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?