Lasten kulttuurikuukausi tuo Ylöjärvelle, Kuruun ja Viljakkalaan teatteria ja satuilua – katso ohjelma

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan yhteinen lastenkulttuurikuukausi,  joka järjestetään vuosittain helmikuussa.

Lasten Pirkkaset -kuukauden ohjelmassa on mm. Lasten satutunti Viljakkalan kirjastolla. (arkistokuva)

Kuukauden aikana järjestetään eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata.

Tänä vuonna Lasten Pirkkaset -kuukauden teemana on Meidän tulevaisuus, jolla kannustetaan miettimään tulevaisuuteen liittyviä asioita yhdessä lasten kanssa.

Lasten Pirkkaset -ohjelma Ylöjärvellä:

  • Ma 3.2. klo 18: Nukketeatteri PikkuKulkurin esitys PIKI – Salamasankari Viljakkalan nuorisotila Viliksellä. Katri Kirkkopellon lastenkirjaan pohjautuva nukketeatteriesitys sopii parhaiten 3-8 -vuotiaille.
  • Ma 10.2. klo 17 ja klo 18.15: Teatteri Siperian esitys Apo Apponen Leija-kirjaston monitoimisalissa. Hauska ja leikkisä lastenesitys perustuu Juhani Känkäsen samannimiseen kirjasarjaan. Näytelmäsovituksessa arkisista asioista kehittyy suuria seikkailuja ja hauskoja tilanteita, jotka pitävät yleisön hymyissä suin läpi esityksen.  Kesto 30–40 minuuttia
  • Ma 10.2. klo 17.30–18: Lasten satutunti Viljakkalan kirjastolla. Tervetuloa Annukan ja Kirjatti-kissan seuraan tarinoiden maailmaan!
  • Ma 17. 2. klo 18: Luonnonlapset -soiva satu Kuru-salissa. Täti Taikakynän ja Kulttuuriosuuskunta Uulun yhteisesitys, jossa Täti Taikakynä kuvittaa, leikittää ja kertoo tarinaa. Aina maapallon pyörähdettyä lauletaan alueelta peräisin oleva laulu. Suositellaan yli 3-vuotiaille. Kesto 45-60 min.
  • Ke 19.2. klo 18: Talvipuhallus Kauraslammen koululla. Pirkanmaan musiikkiopiston pienet puhaltajat soittavat talvista musiikkia ja konsertin jälkeen on mahdollisuus kokeilla eri soittimia. Tule kuuntelemaan ja katselemaan, mikä on sinun suosikkisi! Esiintymässä puhallinorkesterit Tornado, Windus 1 ja Puhallinpantterit johtajinaan Anna-Leena Lumme, Jori Villanen ja Heli Seppälä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?