Mannissa harvennetaan metsää – kyläläisille keskustelutilaisuus Paijalassa

Mannin kyläyhdistys järjestää tulevasta metsän harvennuksesta keskustelutilaisuuden.
Harvennuksen yhteydessä puita on mahdollista poistaa myös yksityishenkilöiden tonteilta. (Kuva: Jani Saarenpää)

Ylöjärven kaupunki suunnittelee metsän harvennustöitä Mannissa Viljakkalantien ja Kyrösjärven välisellä alueella. Esko Uppa Mannin kyläyhdistyksestä kertoo, että suunnitelmissa on poistaa puita ja tehdä harvennuksia.

Metsätöiden yhteydessä voidaan poistaa myös sellaisia puita, jotka sijaitsevat yksityisten tonttien reunoilla ja joista niiden omistajat tahtovat päästä eroon.

Mannin kyläyhdistys järjestääkin metsän harvennuksista keskustelutilaisuuden torstaina 23.5. klo 17 Paijalassa eli Mannin kylätalossa (Paijalantie 84). Tilaisuuteen osallistuu Ylöjärven kaupungin metsävastaava Veli-Pekka Hakala, joka kokoaa metsän hakkuusuunnitelman kyläläisten toiveiden perusteella.