YIlves FS vahvisti asemiaan sarjakakkosena – katso kuvat

Ylöjärven Ilves FS haki täydet pisteet, kun Fenix FT kaatui Tampereella miesten futsalin Kakkosen ottelussa niukasti maalein 1–2.

Valtteri Kotin laukaus painui kotijoukkueen verkkoon. (Kuva: Esa Norvia)

Syksyllä YIlves FS kaatoi Fenixin 7–4. Nyt maalit olivat tiukemmassa. Jimi Niemi vei kotijoukkueen johtoon ajassa 13.38. Toisella jaksolla YIlves nousi rinnalle ja ohi. Ensin Eemeli Vilpponen iski tasoituksen jakson puolivälissä. Reilut puolitoista minuuttia myöhemmin Valtteri Kotti laukoi vieraille voittomaaliksi jääneen osuman. Lopussa tolpat kolisivat ja paikkoja oli molemmissa päissä, mutta osumia ei enää nähty.

Voitolla YIlves FS vahvisti asemiaan sarjan toisella sijalla. Eroa kolmantena olevaan ACEen on nyt viisi pistettä. Kärkipaikalla oleva Vehmaisten Urheilijat on karannut ylöjärveläisiltä kuuden pisteen päähän.

Eemeli Vilpponen (vas.) ja Panu Kangasniemi kuuluvat YIlves FS:nb kokeneeseen kaartiin. (Kuva: Esa Norvia)
Panu Kangasniemi (oik.) taistelee. (Kuva: Esa Norvia)
YIlves FS on pelannut hyvää kautta Kakkosessa. (Kuva: Esa Norvia)