Ylöjärven Uutisten ensimmäinen viikonlopun lukupaketti on täällä!

Kesä ja lomailukausi ovat alkaneet, ja sen kunniaksi päätimme koota lukupaketin viikon varrella julkaistuista jutuistamme. Arjen kiireessä moni asia saattaa jäädä huomaamatta, joten halusimme Ylöjärven Uutisissa aloittaa uuden perinteen ja julkaista viikonlopun lukupaketin aina kesäperjantaisin. Antoisia lukuhetkiä ja lokoisia lomia!

  1. Päätoimittajamme Ville Mäkinen aloitti tänään lomansa. Pääkirjoituksessaan hän pohtii arjesta irrottamisen vaikeutta. Seuraako läppäri sinuakin lomalaitumille?
  2. Perjantai-illan piristystä: Ylöjärvi sai väriä katukuvaan, kun Siiri Torvinen päätti tuunata ankean työmaa-aidan. Katso kuvat täältä.
  3. Nuorta energiaa Räikänrannassa: huomasitko, että kahvila Muru on jälleen aukaissut ovensa? Kävimme tutustumassa nuoriin yrittäjiin.
  4. Hyvinvointia ylöjärveläisnuorille: Ylöjärven kaupunki on tarjonnut tammikuun alusta lähtien alle 20-vuotiaille nuorille ilmaisen ehkäisyn. Ylöjärven Uutiset selvitti, kuinka kokeilu on lähtenyt käyntiin.
  5. Hitaisiin sunnuntaiaamuihin: millaista on yrittäjän arki? Sarjayrittäjä Mira Iso-Mustajärvi avasi uuden kauneushoitolan Soppeenmäkeen.

Mitä mieltä olit lukupaketista? Onko sinulla mielessäsi vinkki kesäisestä juttuaiheesta? Annathan meille palautetta osoitteeseen: toimitus@ylojarvenuutiset.fi.