Urheilutalo 40 vuotta ja peräkonttikirppis -tapahtuma lähenee – vielä muutama kirppispaikka varattavissa

Ensi lauantaina juhlitaan 40-vuotiasta Ylöjärven urheilutaloa. Luvassa on ohjelmaa jokaiseen makuun.

Tapahtuma alkaa kello 10, jolloin perinteinen peräkonttikirppis aukeaa keilahallin parkkipaikalla. Vielä voi varata itselleen kirppispaikan soittamalla tapahtuman juontavalle Hanna-Mari Kujalalle numeroon 0400 481 499 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hanna-mari.kujala@pirmediat.fi.

Kello 10 alkaa myös Tampereen seudun työväenopiston ohjattu liikunta (tuolitanssi ja taiji) sekä palloiluhallissa avautuu temppurata lapsille. Luvassa on myös muuta toimintaa lapsiperheille.

Kello 12–14 kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat ohjattua liikuntaa (kuntojumppa ja kehohuolto). Klo 13–15 voi osallistua kuntotestaukseen uimahallin aulatilassa. Kello 14–15 vuorossa on Spikeball-pelailua ulkona.

Kirjastoauto palvelee urheilutalon etupihalla koko tapahtuman ajan. Lisäksi uimahalliin pääsee uimaan kaksi yhden hinnalla tapahtuman alusta kello 17 saakka. Uimahallissa on testissä sup-lautoja. Lisäksi voi ihailla kuvia vanhasta uimahallista.

Keilausta voi harrastaa keilahallissa 15 eurolla / tunti aina kello 17 saakka.

Tapahtumassa esittäytyy myös Harrastamisen Suomen malli. Lisäksi luvassa on tikkarisuunnistusta lapsille sekä MLL Ylöjärven yhteisötaideteos, johon lapset ja aikuiset voivat osallistua.

Pienoisgolfin terassilla on myynnissä muun muassa makkaraa ja vohveleita.

Tervetuloa mukaan lystikkääseen lauantaihin!

Tapahtuman järjestävät Ylöjärven Uutiset, Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalvelut, Ylöjärven Keilahalli ja Pienoisgolf, MLL Ylöjärvi sekä Tampereen seudun työväenopisto.