Ojansivu johti hetken MM-kisojen kuninkuusmatkaa

Ylöjärveläishiihtäjä Antti Ojansivu osoitti sinnikkyyttä hiihdon MM-kisojen 50 kilometrin kilpailussa Itävallan Seefeldissä.

antti ojansivuOjansivu siirtyi koko kilpailun johtoon, kun kisaa oli hiihdetty vajaat 17 kilometriä. Ojansivu veti letkaa muutaman sata metriä ennen kuin tippui seuraavassa laskussa pääjoukon keskelle.

Lopulta Jämin Jännettä edustava ylöjärveläinen oli vapaan hiihtotyylin kisassa sijalla 39. Hän jäi MM-kultaa vieneestä Norjan Hans Christer Holundista viisi minuuttia.

– Viihdyttävä keikka. 20 kilometrin kohdalla menin ruuhkassa kumoon. Yllättävän kova elementti tuo lumi, kun siihen suorilta kaatuu. Kaatuminen hankaloitti sen jälkeistä kisaa, mutta 35 kilometriä tuli yllättävän mukavasti. Sitten mies väsyi, Ojansivu kommentoi MTV3:lle.

Suomi sai Seefeldin MM-kisoista vain yhden mitalin. Ojansivu ei kuitenkaan näe Suomen tilannetta hirveän synkkänä.

– Ei tilanne niin huono ole kuin tuloksellisesti näyttää. Töitä täytyy tehdä paljon, eikä tämä ole tietenkään se, mitä me halutaan. Ja aika kaukana kisat oli itseltäkin siitä, mitä kesällä on mietitty. Ei tämä kuitenkaan katastrofi ole. Kyllä tästä pystytään vuodessa tai kahdessa olemaan kova joukkue, Ojansivu mietti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?