Eppu-veistos paljastetaan suuressa kansanjuhlassa elokuussa

Ylöjärven kaupungin tilaama ja kuvanveistäjä Kimmo Schroderuksen tekemä Eppu Normaali -teos julkistetaan keskiviikkona 29. elokuuta kello 18 Ylöjärven kaupungintalon  vierustalla. Kuvanveistäjän mukaan työ on aikataulussa. Ylöjärven kaupunki järjestää suuren kansalaisjuhlan Eppujen ja kuvanveistäjän sekä veistoksen kunniaksi.
Kuvanveistäjä Kimmo Schroderus on viihtynyt erittäin hyvin Eppu Normaali -veistoksen parissa. Työ valmistuu aikataulussa. Salaisuuden verho aukeaa keskiviikkona 29. elokuuta kello 18 Ylöjärven kaupungintalon vierustalla, jossa järjestetään kaikille avoin kansalaisjuhla. Paikalle odotetaan tuhansia Eppujen ystäviä kaikkialta Suomesta.

Perjantaina 20. huhtikuuta ilmestyvä Ylöjärven Uutisten erikoislehti Elovainion Uutiset kertoo, että kuvanveistäjä Kimmo Schroderus on viihtynyt erittäin hyvin viime kuukaudet tilaustyönsä parissa.

Schroderus on saanut vapaat kädet veistoksen tekemisen suhteen. Hän on ollut koko työskentelynsä ajan tiiviissä yhteydessä Martti Syrjän, Mikko Syrjän, Juha Torvisen, Aku Syrjän ja Sami Ruusukallion kanssa.

Kuvanveistäjä kertoo kuunnelleensa hyvin paljon Eppujen musiikkia luomustaan tehdessä. Schroderuksen ateljeessa ovat soineet etenkin biisit Arkussa Vainaan ja Pimeyden Tango.

Schroderus valmistaa Eppu-veistoksensa ruostumattomasta teräksestä.

Kansanjuhlassa ovat läsnä niin kuvanveistäjä kuin Eputkin. Juhlassa puhuu Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto. Juontajana on toimittaja Arto Nyberg.