Mansikka-Alin firmalle kansainvälinen palkinto

Ali Amirlatifi, Evergreen Farm Oy, vesiviljely, mansikat

Näin värikkäältä näytti Ali Amirlatifin ensimmäinen marjatehdas. Miehen yritys on kehitellyt pystysuuntaista viljelyään. (Kuva: arkisto)

Ylöjärvellä asuvan viljely-yrittäjän Ali Amirlatifin yritys Evergreen Farm Oy pokkasi Best Indoor Farming Innovation Award -palkinnon Global Forum for Innovations in Agriculture (GFIA) -organisaation innovaatiokilpailussa Abu Dhabissa.

GFIA on maailman suurin maanviljelyn ja eritoten ruoantuotannon innovaatioiden esittelyyn keskittyvä organisaatio.

GFIA:n viesti on, että innovaatiot mahdollistavat kestävästi ihmisten ruokkimisen tulevaisuudessa. Amirlatifin yritys onkin kehittänyt pystysuuntaisten sylinterien muodostaman sisäviljelyjärjestelmän, joka on perinteisiä ja muita vertikaalisia viljelymenetelmiä tehokkaampi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?