Mimi ja Kuku virittävät festarimeiningin

Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalvelut järjestää vuoden viimeisenä iltana kekkerit, joissa on ohjelmaa koko perheelle. Ylöjärven Liikuntakeskuksessa ja jäähallissa hyvästellään vanha vuosi ja otetaan uusi vastaan reippaassa tunnelmassa.
Mimi-tyttö ja Kuku-leijona panevat pystyyn zumba-bileet. (Kuva: Matti Snellman)
Mimi-tyttö ja Kuku-leijona panevat pystyyn zumba-bileet. (Kuva: Matti Snellman)

Voisin veikata, että aattoiltana huomion varastaa tehokaksikko Mimi ja Kuku. Musiikkiteatteriduon esitykset yhdistävät musiikin, hassuttelun, nukketeatterin ja taikuuden. Lapsiyleisön ideoita kuunnellaan herkällä korvalla.
− Ylöjärvellä otamme uuden vuoden vastaan kunnon festarimeinigillä. Leikimme ja rokkaamme lasten kanssa surut pois varpaista ja riemun katosta läpi tähtiin asti! Toivomustähtemme on hiukan allapäin, joten sitä lähdemme lasten kanssa piristämään, Mimi paljastaa tulevasta show’sta.

Aikuiset zumbaamaan

Sähäkkä duo pyrkii esityksissään aktivoimaan lasten ajattelua ja mielikuvitusta. Yleisö pääsee osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen, että skeptisimmänkin tyypin sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.
− Aikuiset voivat ottaa keikan zumban kannalta, Mimi vinkkaa.
Hassuttelun lomassa Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarttuvat päivänpolttaviin aiheisiin kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.
Mimi ja Kuku eli Majka Nurminen ja Anna Kulmala ovat tehneet omaa sarjaa television Pikku Kakkosessa. He ovat myös toimineet juontajina FOX-kanavalla.
Ennen pääesiintyjien päräyttävää keikkaa itsensä voi lämmitellä vaikka jäällä tai pomppulinnassa. Yleisöluistelu jäähallissa alkaa kello 17. Pomppulinna ja mäki ovat käytettävissä Liikuntakeskuksen puolella kello 17−20.
Ilta huipentuu ilotulitukseen, joka alkaa kahdeksalta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Koko perheen uuden vuoden vastaanotto Ylöjärven Liikuntakeskuksessa ja jäähallissa 31. joulukuuta.