YIlves palkitsi kauden parhaita ja ahkerimpia

Ylöjärven Ilveksen jalkapallokauden päättäjäisissä jaettiin tukku palkintoja kauden aikana menestyneille joukkueille ja pelaajille. Palkintoja kävivät pokkaamassa myös aktiiviset seuratoimijat.
Vuoden läpimurtopelaajana palkittu Rosa-Maria Siren pääsi esittelemään päättyneellä kaudella taitojaan myös naisten edustusjoukkuessa. (Kuva: Kari Häkli)
Vuoden läpimurtopelaajana palkittu Rosa-Maria Siren pääsi esittelemään päättyneellä kaudella taitojaan myös naisten edustusjoukkuessa. (Kuva: Kari Häkli)

Viime kesä tarjosi Ylöjärven Ilvekselle runsaasti ilon hetkiä.
Suurimmat otsikot keräsi luonnollisesti naisten edustusjoukkue, joka marssi komeasti Kakkosen lohkovoittoon. Niinpä naisten edustusjoukkue palkittiin ansaitusti vuoden joukkueena. Se, ottaako Ylöjärven Ilves vastaan paikan naisten kivikovassa Ykkösessä, selviää myöhemmin syksyn aikana.
Vuoden pelaajan palkinnon kävi hakemassa naisten edustusjoukkueen Veera Allonen. Palkinto myönnettiin Alloselle ennen kaikkea hänen osoitettuaan johtajuutta joukkueensa alakerrassa.
– Naisten joukkueen yksi keskeisistä menestystekijöistä tänä vuonna on ollut puolustuslinjan toimivuus. Puolustuksesta ja samalla koko joukkueesta Veera ”Kolleri” Allonen nousee esiin ehdottomasti tämän joukkueen avainpelaajana. Allonen omaksui uuden pelipaikan ja esiintyi hyvin sekä tasaisesti kauden kaikissa peleissä. Kovuutta löytyi silloin kun sitä tarvittiin ja rauhallisuutta silloin, kun sen aika oli, kuuluivat palkintoperustelut.
Vuoden tyttöpelaajana palkittiin C-tytöissä pelannut Alina Seppä. Vuoden poikapelaaja oli puolestaan vuonna 2002 syntyneiden joukkueessa esiintynyt Niko Suvanto.
Vuoden läpimurtopelaajana palkittiin C-tyttöjen huippulupaus Rosa-Maria Siren, joka pääsi pelaamaan kauden aikana myös naisten edustusjoukkueen riveissä.

Sitouttaminen toi tunnustuksen

Tapio Muikku palkittiin pyyteettömästä ja hienosti organisoidusta työstään vuoden valmentajana.
Tapio Muikku palkittiin pyyteettömästä ja hienosti organisoidusta työstään vuoden valmentajana.

Vuoden valmentajana puolestaan palkittiin vuonna 2006 syntyneitä poikia luotsannut Tapio Muikku. Valmentajapalkinnon perusteluissa kiiteltiin sitä, että koko vuonna 2006 syntyneiden ikäluokan kenttätoiminta on organisoitu kokonaisuudessaan hyvin ja sen ansiosta toimihenkilöitä on saatu sitoutumaan mukaan toimintaan.
– Koko kauden ajan ikäluokalla on ollut seuran valmennuslinjaukseen perustuva kausisuunnitelma, joka on sisältänyt myös tarkat lyhyen aikavälin harjoitussuunnitelmat. Ikäluokka on osallistunut useaan eritasoiseen sarjaan ja turnaukseen, joten kaikki pelaajat ovat saaneet pelata omalla tasollaan. Koko kesän ajan pelaajia on peluutettu tasapuolisesti ja tähtikentällisiä on kasattu vain niitä vaativiin tapahtumiin, perusteluissa sanottiin.
Kauden päätöstilaisuudessa jaettiin myös tunnustuspalkintoja pitkäjänteisestä ja aktiivisesta toiminnasta.
Tällaisen palkinnon kävivät pokkaamassa valmentajat Sami Perälä, Timo Haavisto, Lassi Raittinen, Mikko Nuotio ja Erkki Nilkku, rahastonhoitaja Jaana Palo sekä joukkueenjohtaja Jouko Rantala.
Tunnustuspalkinnon saivat myös Eetu Salonen positiivisen seurakuvan luomisesta, Taru Anttila ja Anne Mörsky buffet-toiminnasta sekä Kari Häkli ja Antti Reponen naisten edustusjoukkueen asioiden tiedottamisesta. Lisäksi palkinnon kävivät noutamassa aktiiviset vanhemmat Ari Unkuri ja Virpi Ukonmäki.

Joukkueiden itsensä nimeämät pelaajapalkinnot:

Liiton- ja piirin sarjat:

Naisten edustus
Kulta: Jenni Häkli, hopea: Eveliina Reponen, pronssi: Mari Rantanen
C-tytöt
Hyvä: Mia Pajunen, aktiivinen: Eveliina Pakkanen, kehittynein: Veronica Leppänen, fair play: Friida Vallin
D-tytöt
Hyvä: Suvi Koistinen, aktiivinen: Inga Inkeroinen, kehittynein: Saara Jämsä, fair play: Aino Kantanen
Miesten edustus
Kulta: Arttu Taponen, hopea: Sakari Ahonen, pronssi: Pyry Haanpää
97-pojat
Hyvä: Juuso Lahtinen, aktiivinen: Niko Vuori, kehittynein: Niko Vehmaanperä, fair play: Oskari Akkanen
99-pojat
Hyvä: Miro Auvinen, aktiivinen Roope Lapiolahti, kehittynein: Aleksi Anttila, fair play: Akseli Kauppi
00-pojat
Hyvä: Joonas Kemppainen, aktiivinen: Aki Kleemola, kehittynein: Arttu Mansukoski, fair play: Santeri Ronni
01-pojat (3 joukkuetta)
Hyvä: Aapo Haataja, Sami Silvan, Aatu Salminen, aktiivinen: Henri Paloneva, Joakim Hietaniemi, Casper Jokiniemi, kehittynein: Tino Stenman, Juho Mäkelä, Mustafa Waisi, fair play: Aaro Säynäväjärvi, Antti Taivalsaari, Juha Eskola

Harrastesarjat:

Naisten harraste
Kulta: Tiia Tetri, hopea: Jenna Jonkka, pronssi: Johanna Koivisto, fair play: Mona Nykamb
D-tytöt
Kulta: Helena Unkuri, hopea: Josephine Lenick, pronssi: Annika Keskinen, fair play: Hulda Lastikka
98-pojat
Kulta: Oskari Tuominen, hopea: Lassi Pohjonen, pronssi: Eetu Salonen, fair play: Matias Alenius

Ylöjärven Ilves tekee ansiokasta työtä lasten kasvatuksen ja liikuttamisen parissa. Aikuisen apu on aina lähellä.
Ylöjärven Ilves tekee ansiokasta työtä lasten kasvatuksen ja liikuttamisen parissa. Aikuisen apu on aina lähellä.